Şimdi Ara

İnternetten para kazanma deneyimim ve düşüncelerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepinize merhaba internetten ben internetten para kazanmaya çalışan bir öğrenciyim ve bunun için baya uğraşıp bazı siteler buldum ve sonunda bir miktar düzenli gelir elde etmeyi başardım.Kanalıma da nelerden ne kadar gelir elde ettiğimi düzenli bir şekilde paylaşıyorum.Videolarımı genelde İngilizce çekiyorum ama türkçe altyazı da ekliyorum.

    en son videomda 1 haftada sadece anket çözerek ne kadar gelir elde ettiğimi anlattım bu konu hakkında düşüncelerinizi bekliyorum sizce daha fazla kazandıran yöntemler vs var mıdır ?




  • bu arada kanalımı merak edenler için kanal linki:

    youtube
    Bu kanalda internette nasıl bedava para kazanabileceğinizi sizlerle paylaşıyorum. Faydalı olduğunu düşünüyorsan, seni aramızda görmekten mutluluk duyarım. YouTube platformunu seçtim çünkü YouTube ekibi içerik üreticilerine değer veriyor. Hayatımın bilgileri, deneyimleri ve bölümlerinden haberdar olmak ve para kazanmak için kanalıma ücretsiz abone olmayı unutmayın. 🤑 🥰 🔔 Evden para kazanmak için en basit adres. Reklam ve iş teklifleri için e-posta adresim: mertbusiness0604@gmail.com Videonun tadını çıkarın! YouTube'u seviyorum! Dünyanın en iyi video platformu! 😍
    https://www.youtube.com/channel/UCznaElXl4ohh0VBM4Kd8o1Q/videos
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.