Şimdi Ara

İnternetten Kesin Para Kazan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle belirteyim. Bu işe girer girmez çok büyük paralar kazanmayı beklemeyin. ZAMAN ve SABIR gerektiren bir iştir. Eğer uğraşmayacaksınız, sıkılacaksanız bence hiç bu işe girmeyin.
    Size 3 tane güvenilir - paranızı veren site vereceğim. Zaten 3'ü de çok bilinen sitelerdir.

    REFERANSIMLA ÜYE OLAN HERKESE ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞACAĞIM.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Ojooo'ya Üye Olmak İçin : :http://wad.ojooo.com/register.php?ref=jarold

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Clixense'ye Üye Olmak İçin : :http://www.clixsense.com/?7184192

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Neobux'a Üye Olmak İçin : :http://www.neobux.com/?r=jarold41

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Sistem çok basit :

    Üye ol!

    Reklamlara tıkla!

    Oyun oyna!

    Bazı görevler yap!

    PARA KAZAN!


    1. Site : Ojooo

    quote:

    Ojooo reklam tıklayarak para kazanma sitesi, Alman bir şirkete ait PTC sitesidir.Açıldığından bu zamana şuan tam tamına 5.636.77 kayıtlı üyeye sahip olan Ojooo Ptc sitesi internet üzerinden para kazanan kullanıcılar için reklam başına kazandırdığı para miktarı açısından oldukça gözde ve güvenilir bir Ptc sitesi haline geldi.

    Standart üyeler için minimum ödeme (Payout) = İlk ödemede $ 2 Sonraki Ödemelerde $ 6 ‘dır.

    Premium üyeler için minimum ödeme (Payout) = $ 2

    Ödeme Seçenekleri = Paypal, Payza ve OkPay


    Kayıt :http://wad.ojooo.com/register.php?ref=jarold

    Ojooo günlük kazanılan para ve ödeme kanıtları >>

    Ojooo’da günlük 7-10 arası reklam gelmektedir ve günde $ 0.02 – $ 0.05 arası kazancınız olmaktadır. Fakat Ojooo Ptc sitesinden para kazanma durumu üyelik dereceniz, referanslarınız ve izlediğiniz reklama göre değişiklik göstermektedir.

    “Premium” YILLIK $39- 30 civarı reklam yaklaşık günlük $0.26 sadece reklamdan kazandırır.

    ojooo ptc“Premium+” aylık $39- 30 civarı reklam yaklaşık $0.37 günlük sadece reklamdan kazanırsınız.


    NOT: Siteye üye olduğunuz da ilk birkaç gün reklamlar az görünüyor. Fakat zamanla reklam sayısı ve kazandırdıkları artıyor.

    Aşağıda ki tablo 1‘de gördüğünüz üzere tıklama başına kazandığınız miktarı üyelik derecesine göre değişmektedir.



    2. Site : Clixense

    Clixsense.com dünyanın en ünlü ptc (reklamlara tıklayarak para kazandıran) sitelerinden bir tanesidir. Üye olduktan sonra size her gün birçok reklamlar gösterir ve bu reklamlara tıklayarak belli bir miktar para kazanırsınız.

    Clixsense.com reklam tıklamaları dışındında da birçok özelliği ile de size para kazandırır.

    Güvenilir mi?
    Clixense.com uzun zamandan beri aktif bir sitedir ve milyonlarca üyesi bulunur bu yüzden güvenliği konusunda bir sıkıntısı yoktur.
    Nasıl Üye Olurum?
    http://www.clixsense.com/?7184192 linkine tıklayarak siteye ücretsiz üye olabilirsiniz. Üye olduktan sonra isterseniz premium (ücretli) üyeliğede geçebilirsiniz.

    Nasıl Para Kazanabilirim?
    Siteye üye olduktan sonra size reklamlar sunacaktır. bu reklamlara tıklayarak belli bir miktar hemen hesabınıza geçer. Tıklama başı 0.001-0.02 dolar arasındadır.

    Reklam dışında para kazandırma yöntemleri de vardır.
    Bunlardan bazıları;
    1)Referansınızla üye olunma: Referansınızla üye olanlardan her referans için tık başı 0.0002-0.004 dolar arası para kazanırsınız. Premium üyeler için ise bu miktar 0.0004-0.008 dolardır (az görünsede bir kullanıcı günde bir çok reklama tıklar ve referans sayınız fazlaysa oldukça iyi bir gelir oluşturur). Premium üyelikte 8 seviye üyelik bulunur.

    2)ClixGrid oyunu ile: Clixsense size bir oyun sunar. Bu oyunda resimde de gördüğünüz gibi 20x30 bir kutunun içinde 600 adet link bulunur ve bu linklerin bazılarında para ödülü vardır. Tıkladığınız her linkte 10 sn reklam (premium üyeler için 5sn.) izlersiniz ve o linkten para kazanıp kazanamadığınız belli olur. Standart üyeler için günde 30 deneme hakkı vardır. Para kazanma oranı günlük 10 Dolara kadardır.

    3) Alt üyelerinizden biri reklam alırsa komisyon kazanırsınız

    4) Size arada belli anketler sunar bu anketleri doldurarak iyi sayılabilecek oranda para kazanabilirsiniz.

    5) Site içindeki görevleri de tamamlayarak para kazanabilirsiniz.


    3. Site : Neobux

    quote:

    Peki neden NEOBUX?

    Çünkü oldukça yeni bir site olmasına rağmen hızlı ve güvenilir bir ödeme sistemi geliştiren neobux diğer ptc (tıkla-kazan) siteleri arasında sivrilmeyi başarmış bir site olarak karşımıza çıkmakta.

    Neobux sayesinde tıklayıp görüntülediğiniz her reklam karşılığı size ödeme yapar. Bu ödeme, 0.001 dolar gibi çok küçük bir rakamdır. Ancak, eğer siz alt üye (referal / referans) bulabilirseniz, kazancınız çok daha artacaktır.

    SİSTEM NASIL ÇALIŞIR?

    Bu sitenin en büyük özelliği kazandığınız paraların kazancınız 2$’a ulaştığından itiberen Paypal ve ya Alertpay hesabınıza anında ödemesidir.Yanlış duymadınız anında ödeme.

    Gold üyelik için açıklama:

    NeoBux diğer sitelere benzer olarak reklamlara tıklama başına 1 cent veriyor. Ama iş alt üyelerinizin yaptığı tıklamalara gelince aldığınız para 0,5 cent oluyor. Eğer golden üye olursanız ki bu ayrıcalıklı üye olmak anlamına geliyor bu sayede alt üyelerinizin kazançları da 1 cente yükseliyor. Bunun ücreti de yıllık 90$. Golden üyelik alarak kazancınızı ikiye katlamanız mümkün.

    Standart üyeler için açıklama:

    Neobux'ta günlük standart üyeler için 4 adet reklam çıkmaktadır. Siz, günde 4 reklama tıklayarak ve referans gösterdiğiniz her alt üye için extra para kazanmaya başlayacaksınız. Örnek sizin referans linkinizden 10 arkadaşınız neobux'a üye olsun onlarında günde 4 linke tıkladıklarını varsayarsak, sizin günlük kazancınız ($0.004 + 10 x $0.004 = 0.044) edecektir.

    Peki nasıl referans bulacağım?
    Bu aslında sizin biraz yaratacılığınıza kalmış bişey olsada neobux sitesi önceden bu durumu düşünmüş ve referans satın alma yada referans kiralama (rent) olayını geliştirmiştir.

    Bu durumda ilk iki kiralama 20 dolar karşılığında (premiumlar için $20) 100 adet rented referals sahibi olacaksınız.100 adet referansınız da 1 ay sonunda yatırdığınız parayı fazlasıyla çıkaracaktır.

    Not: Yeni sistem değişikliği yüzünden kazanç sağlamak için lütfen üyeliğinizi Golden Membership'e Yükseltiniz..
    Üye olmak için :http://www.neobux.com/?r=jarold41


    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Ojooo'ya Üye Olmak İçin : :http://wad.ojooo.com/register.php?ref=jarold

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Clixense'ye Üye Olmak İçin : :http://www.clixsense.com/?7184192

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Neobux'a Üye Olmak İçin : :http://www.neobux.com/?r=jarold41

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Saygılarımla.







  • Merhaba Şu sistemide deneyeiblirsiniz
    Sms alarak kazanç elde edebileceğiniz bir sistemin detaylarını aktarmak istiyorum . Pozitif Sistem sizin Sms , E-Mail , Anket Doldurma ve Video izleme gibi yollarla gelir elde etmenizi sağlıyor . Sistem Network oluşturabilen kişilere enteresan kazançlar sunuyor . Size işin bu tarafını aktaracağım . Şimdi ; sisteme üye olduğum anda tekil bir kişiyim , Üye sayfamdan davet linkimi kullanarak yada gsm numarasına davet sms i yoluyla başlıyorum yakınlarımı sisteme kazandırmaya 20 kişi üye olduğunda olanlar sizi hayrete düşürecek . Şu benim , bunlar üye olmalarını sağladığım 20 kişi ve bunlar ise benim vasıtamla gelen 20 kişinin sisteme üye yaptıkları . Ve bu 20 kişi benim kadar aktif değil onlar toplam da 200 kişi getirebildi. Alt sıram da 20 kişi olduğu için sistem bana bu 20 kişi nin işlem kazançlarının % 20 ‘ ini veriyor . Ve şu sırada ki 10 ar kişilerin bulunduğu 2 sıramdan da % 10 . Şimdi Basit bir kazanç hesabı yapalım . Sistem her Sms ve E- mail için 2 krş ödüyor . Ben ve kazanç ağım , bir sms atılsa ne kazanır ; ben 2 krş * 2 =dan 4 tl kazandılar .Bu sıram için de 4 tl nin % 10 unu kazanırsam buda 40 krş yapar .Bir sms de ekibim sayesinde 40+8+2 krş toplam 50 krş kazandım Bu durum da işi günlük hesab yaparak ele alırsak ; Günde 10 Sms alsak ben 5 tl kazanırım Günde 10 da E-mail alsak 5 tl de oradan kazanırım Anket doldurma ve video izleme için sistem 5 krş kazanç veriyor . detay hesapları siz yaparsınız ben günlük kazancı söyleyeyim ; Günde 10 Anket doldursak 12,5 tl Günde 10 da video izlesek 12,5 tl de o yapar toplam günde 35 tl kazanırım .Ay 30 gün 30*35= 1050 tl kazanç yapar . Şimdi soruyorum size bu kadarcık emekle 1050 tl aylık kazancı nereden elde edebilirsiniz .İnanın bana çok değil 1 yıl sonra sisteme üye kazandırmak o kadar kolay olmayacak çünki etrafınız da herkes bu sistem den faydalanmaya başlayacak . Haydi daha ne bekliyorsun , Üye ol ve Kazanç ağını kurmaya başla . Başarılar
    Videolu Anlatım:
    https://www.youtube.com/watch?v=Kt7Azhq6bkw

    Üye linki:
    https://www.pozitifsistem.com/?lnk=bb3b0b54-8043-4dda-a845-53bbfda88482




  • Merhaba Arkadaşlar. Arkadaşlar yeni ve çok etkili ve kazançlı bir sistem daha önermek istiyorum sizlere. Bu sistem yeni ve türk sistemi ve ödemelerini yapan güvenilir bir site. T.C.K 6563 sayılı kanunun 6. Maddesi gereği Ticari SMS ve E-MAİL gönderilecek kişilerden yazılı yada elektronik izin alınması mecburiyeti Ticarethane yetkililerini zora sokacak olmasından yola çıkarak bunu kazanca dönüştüren yasal bir sistem. Sistem ) 1 Mayıs 2015 tarihinde ticarethanelerin yaşayacağı dar boğazda ne gibi çözümler üretilir noktasından hareketle Ticarethane ile müşteri adaylarını buluşturmak amacıyla müşteri adaylarına bir teklifde bulunuyor ve diyor ki ; Gelin ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size bilgi sms leri gönderelim sizde bizden gelen her SMS , E-MAİL için gelir elde edin .Yani site diyorki sizlere hem bilgi verelim hemde Kazanç sunalım . Olay basit herşey zaten türkçe. İlk önce üyelik kaydını yapıp telefonunuza gelen doğrulama kodu ile sisteme giriş yapıyoruz ve para kazanmaya başlıyoruz. Sistemin içerisinde Kazanç olayı şu; Sistem sizin Sms , E-Mail , Anket Doldurma ve Video izleme gibi yollarla gelir elde etmenizi sağlıyor . Sistem Network oluşturabilen kişilere enteresan kazançlar sunuyor . Size işin bu tarafını aktaracağım . Şimdi ; sisteme üye olduğum anda tekil bir kişiyim , Üye sayfamdan davet linkimi kullanarak yada gsm numarasına davet sms i yoluyla başlıyorum yakınlarımı sisteme kazandırmaya 20 kişi üye olduğunda olanlar sizi hayrete düşürecek . Şu benim , bunlar üye olmalarını sağladığım 20 kişi ve bunlar ise benim vasıtamla gelen 20 kişinin sisteme üye yaptıkları . Ve bu 20 kişi benim kadar aktif değil onlar toplam da 200 kişi getirebildi. Alt sıram da 20 kişi olduğu için sistem bana bu 20 kişi nin işlem kazançlarının % 20 ‘ ini veriyor . Ve şu sırada ki 10 ar kişilerin bulunduğu 2 sıramdan da % 10 . Şimdi Basit bir kazanç hesabı yapalım . Sistem her Sms ve E- mail için 2 krş ödüyor . Ben ve kazanç ağım , bir sms atılsa ne kazanır ; ben 2 krş * 2 =dan 4 tl kazandılar .Bu sıram için de 4 tl nin % 10 unu kazanırsam buda 40 krş yapar .Bir sms de ekibim sayesinde 40+8+2 krş toplam 50 krş kazandım Bu durum da işi günlük hesaba yaparak ele alırsak ; Günde 10 Sms alsak ben 5 tl kazanırım Günde 10 da E-mail alsak 5 tl de oradan kazanırım Anket doldurma ve video izleme için sistem 5 krş kazanç veriyor . detay hesapları siz yaparsınız ben günlük kazancı söyleyeyim ; Günde 10 Anket doldursak 12,5 tl Günde 10 da video izlesek 12,5 tl de o yapar toplam günde 35 tl kazanırım .Ay 30 gün 30*35= 1050 tl kazanç yapar . Şimdi soruyorum size bu kadarcık emekle 1050 tl aylık kazancı nereden elde edebilirsiniz .İnanın bana çok değil 1 yıl sonra sisteme üye kazandırmak o kadar kolay olmayacak çünki etrafınız da herkes bu sistem den faydalanmaya başlayacak . Haydi daha ne bekliyorsun , Üye ol ve Kazanç ağını kurmaya başla . Başarılar .

    Üyelik için tıklayınız...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad_1999 -- 1 Şubat 2015; 13:09:42 >




  • Sana önereceğim bu sistem ile artık sende çok az bir çaba ile internetten para
    kazanmaya başlayacaksın inşallah. Sana tavsiyem tüm önyargılarından kurtulmandır. Eğer önyargılarını
    kontrol edemezsen başarıya asla ama asla ulaşamazsın.
    Her neyse daha fazla lafı uzatmadan sana bu sistemin adresini vermek istiyorum.
    BURAYA TIKLAYARAK BU SİSTEME ULAŞABİLİRSİN!http://umys.org/?ref=utuna




  • Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hesabınıza her gün yüzlerce havale gelsin. Hem de öyle 1'er 2'şer lira değil 5'er 10'ar 15'er lira hesabınıza yatsın. Merak ettiğiniz tüm detaylar buradahttp://umys.org/?ref=utuna

    Ulusal Mali Yardımlaşma Sistemine kayıt olabilmek için daha önceden kayıt olmuş olan bir üyenin referansı gerekmektedir.

    Bu referansı bulmak ise çoğu zaman kullanıcılar için sisteme üye olmaktan vazgeçmelerini sağlamıştır.

    Biz, umystemsilcisi.com sitesi olarak, siz değerli kullanıcılara referans olup, rahatlıkla umys.org web sitesine üye olmanızı sağlıyoruz.

    Sıkca sorulan sorular arasında yer alan, üye olmak ücretlimi sorusuna cevabımız ise hayır.

    Referansımızla kolayca ve ÜCRETSİZ olarak umys.org web sitesine gönül rahatlığı ile üye olabilirsiniz. Üyelik için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

    Üye olduktan sonra eğer sistemde devam etmek isterseniz, isteğinize bağlı olarak resmi web sitesinin belirlediği 6 aylık aktif üyelik tutarını ödemeniz gerekmektedir. Onun haricinde web sitesine üye olmak için bir tutar yatırmanıza gerek yok.

    Üye olmak için burayahttp://umys.org/?ref=utuna tıklayınız..Acılan bölümden Yeni hesap Aç butonundan

    ücretsiz üye olabilirsiniz.....




  • http://www.AW Surveys. com?R=4490083

    arkadaşlar bende bu siteyi yeni buldum ücretsiz üyelikle günde 1 dk ayırıp 3 $ dolar gelir saglıyor.
    biraz emek gösterip arkadaşlarınızı davet ederseniz onların kazancının %10'unu size de veriyor, eğer ki ücretli üye olursanız gelir dahada artıyor. üye yaptıgınız arkadaşlarınızdan %30 gelir veriyor. ücretli üyeliğe reklam daha çok veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vehimi çelebi -- 19 Haziran 2015; 16:12:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vehimi çelebi

    http://www.AW Surveys. com?R=4490083

    arkadaşlar bende bu siteyi yeni buldum ücretsiz üyelikle günde 1 dk ayırıp 3 $ dolar gelir saglıyor.
    biraz emek gösterip arkadaşlarınızı davet ederseniz onların kazancının %10'unu size de veriyor, eğer ki ücretli üye olursanız gelir dahada artıyor. üye yaptıgınız arkadaşlarınızdan %30 gelir veriyor. ücretli üyeliğe reklam daha çok veriyor.

    ahahah ulan bak hepsini anladım, hatta o umys şeyini bile anladım ama aw sur veys çoktan bitti ki delikanlı.

    hani ciddi anlamda onun scam olduğunu bilmeyen yok. boşuna yormuşsun kendini.

    bu arada gerçekten OTURDUĞU YERDEN KOLAYCA VE HIZLI para kazanmak isteyenler için en güvenilir internetten para kazanma yolu için tıkla: KOLAY PARA KAZANMAK İÇİN TIKLA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardunyocu -- 19 Haziran 2015; 16:51:11 >




  • Arkadaşlar bugün size internetten çok kolay bi şekilde para kazanmayı anlatıcam. Günde sadece 1 saatimi ayırarak 3 günde 154 tl para aldım. Bu sitede para kazanmak için çok şey var ! istersen giriş parasıyla oyunlar oyna , kazan. İstersende referans toplayarak kazan ! Referans toplayarak nası kazanacaz diyorsanız , Referans başına 3 TL veriyor bu site ! Ödeme kanıtı var. İsterseniz parayı çekmeyip indirim kuponlarınada kullanabilirsiniz. Anlatılacak gibi değil. Siteye üye olup giriş yaptıktan sonra zaten anlıyacaksınız sitenin herşeyin. En iyiside ne biliyormusunuz ? Diğer para kazandıran siteler gibi çok karmaşık değil. Sitede herşey yanyana ve bu daha çok kazandırıyor.

    Eğer emeğimize karşılık vermek istiyorsanız referanslı linkten olabilirsiniz.

    REFLİ :https://www.qassa.com.tr/37085

    REFSİZ: https://www.qassa.com.tr

    ODEME KANITI

     İnternetten Kesin Para Kazan!






  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.