Şimdi Ara

İnternetten Dizi İzleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu konudan cok muzdaribim bu islerden anlayan biri yardim ederse cok sevinecegim.
    Yabancı dizi izlemeye Dizimag açıldığı zamanda başladım. O zamanlar rahat rahat tıklayıp dizimi izliyordum ve günde 2 sezon bitirdiğim günler oluyordu. Yani çok rahat hangi dizide hangi bölümde kaldığımı vs. takip edebiliyordum.

    Daha sonra malumunuz bu site kapandı ve torrent kullanmaya başladım. O zamanlar yine baya düzgündü işleyiş ve memnundum yine ancak torrent platformu su anda berbat durumda ve aradigim hicbir seyi bulamiyorum ornegin Friends'e yeniden baslamak istedim ve hicbir yerde bulamadim. Yani Public torrent sitelerinden bulamadim. Zaten davetiye ile vs. kayıt olunan yerlerde üyeliğim yok. Oralarda var mı bilmiyorum.

    Demem o ki böyle yabancilardaki Netflix gibi isini iyi yapan dizileri HD olarak izleyebilecegim bir yer var mi? Parasi neyse verip izlemek istiyorum artik cidden onemli degil ucretli vs. olması. Yani binlerce kisi dizi izliyoruz yok mu birisi cikip da bu tarz bir olusum yapacak? Bu kadar kisi dizileri nereden izliyor? Ben kac kere heves ettim ancak izleyecek platform bulamadigim icin izleyemedim.

    Sorunsuz bi sekilde HD ve Türkçe altyazılı olarak indirebilen & izleyebilenler nasil izlediklerini yazarlarsa cok sevinecegim, illegal bir sey ise PM atabilirsiniz. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahistahe -- 10 Aralık 2015; 4:41:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kickass'te "Friends Complete Series" adında 10 sezonluk torrent mevcut. Oradan indiriyorum ben hep.
  • Dizimag gibi birsürü site var. Dizibox, dizipub, onlinedizi...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam illa indirmek istiyorsanız dizi sitelerinde ıdm ile de çekebilirsiniz bu arada istediğiniz kalite de bulamadınız sanırım daha geçen ay ilk 3 sezonu indirdim torrentle friendsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.