Şimdi Ara

İNTERNETTE VODAFONE MU AVEA MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • internet hızı yani 3g konusunda ave mı vodafone mu daha hızlı turkcelim hangisine geçeceğime karar veremedim



  • Vodafone kardesim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen bulunduğunuz lokasyonla alakali yani il ilce mahalleye gore değişiyor bu konuları açmaktan bikmadiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon avea çorum vodafone

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gefe16 kullanıcısına yanıt
    bende öyle zannediyordum fakat bağdat caddesinde vodafone 9 kb la indirme yapıyor saçma geldi bana
  • gececibaykuş G kullanıcısına yanıt
    Baz istasyonunun kapasitesiyle de alakali orasi çok yogun bir bölge vodafone yetersiz kalmis olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gefe16 kullanıcısına yanıt
    olabilir kardeşim teşekkürler
  • Dostum ben daha vodafone ı çok hızlı görmedim.Kaç şehir dolaştım 5 mbps i gördüm en fazla 1 defa ba istasyonun 1-2 metre yanında 8 mbps gördüm ama o istisna :D aveayı şöyle söyleyeyim sana.Çok şerro bi operatör eğer durumunuz kötü değilse bulunduğun şehrin güzel semtinde oyuruyorsan 10 mbps civarı hızın dibine vuruyorsun.Ben gittiğim şehirlerde semt kötü olmadıkça hiç 5 mbps altına düşmedim.Ama bi kötü semte gittin mi kafayıyedirtebilir.Fem Özele gidiom lanet olası dersanede 1-2 mbps civarı avea voda 3-4 mbps civarı.Ama işte o semtlrrde pek takılmıyorsan pturduğun semt güzelse aveadan kesinlikle şaşma kardeşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Winterfell- - kullanıcısına yanıt
    neredeyse günün tamamında kadıköydeyim akşamlarıda kartal sorun olmaz o zaman aveda
  • Bursa için bu gün PC ye bağlayıp Avea ve Turkcell hız testi yaptım avea download 2 küsür megabits upload 0.78 turkcell 4 küsür 5 gibi upluad 1,78 çıktı vodafone için bilgi paylaşan olursa sevinirim. Vodafonun alt yapısını değiştirdiğini duydum ama burada bu hizmet geldi mi en iyi kullanıcısı bilir.
  • Beyler bende avea dayım iyi güzel çekiyor fakat dün otogara girdi otobüs asıl çekmesi gereken yerde çekmiyor deli oldum resmen. Yanım da turkcell kullanan birisi vardı bi baktım full çekiyor.. bende de woops var ne yapsam bilemedim. Turkcell in yıldız paketine mi gelsem yoksa vadafone un duble internet paketine mi karar veremedim bana yardımcı olabilir misiniz tşkler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea birçok yerde dalgalı oluyor,ne fena bir durum,kullanan bilir
    Vodafone genelde iyidir,çoğu yerde ortalama hizdadır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    Vadafone de ortalama internet hızı ne kadar ? Ben avea da zaman geliyor 11 Mbps ye kadar çıkıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerine göre değişiyor,
    Misal,şehiriçinde en az 5-6 mbps ama şehir dışında malum şebeke yetersizliğinden dolayı 1 mbps olabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Avea Ankara için konuşacağım. Dün Turkcell'den yeni hat alarak kurtulduğum Avea felaketini bizzat yazıyorum.

    Avea'yı Ankara'da Sıhhiye Köprüsü, Kızılay, Oran, Çankaya, G.O.P., Aşti, Ankamall, Yenimahalle, Dikmen, Gölbaşı gibi en merkezi ve en işlek yerlerde kullandım. Gölbaşı hariç şu saydığım yerler Ankara'nın kalbidir (Gölbaşı da 75.000den fazla nüfusu olan ve Ankara'nın güney girişi olan bayağı işlek bir yer). Şunu söylemek isterim ki hareket halinde Avea internet kullanacaksanız tüm samimiyetimle söylüyorum interneti unutun. Dolmuşta otobüste arabada vs. internet kullanamazsınız, tamamiyle işkencedir. Zar zor kullanabildiğim zamanlarda da Woops paketindeki 7.2 Mbps'a kadar çıkabilen hızdaki (!) internetle aynı anda arkadan Spotify açıp bir Facebook'ta gezineyim diyemiyorsunuz. 0.11 Mbps hızlı Vodafone Cepnet'te bile nadiren takılmalarla Spotify'ı çok rahat kullanırken 7 Mbps'e kadar hızlı bir internetten bahsediyorum.

    Ben o kadar ağır kullanmam ki kardeşim, bana internet olsun Whatsapp çalıştırsın maillerim gelsin yeter diyenlere: Keşke bunları düzgün çalıştırsa, ona bile amenna diyeceğim. Whatsapp'ı açtığınızda bağlantı bekleniyor uyarısı vererek bağlanamadığı, ve interneti açıp kapamamla anca düzeldiği çok zaman oldu Avea'da. iPhone 4S kullanıyorum. İnterneti açtığınızda çoğu zaman rahat 30 saniye bekliyorsunuz internetin gelmesi için. Mailler de böyle stabil olmayan bir internette haliyle geç geliyor. Ortalama olarak aldığım speedtest sonuçları 1.40-3.10 mbps arasındaydı. Turkcell'e geçip deriiiiiiiiiiiiin bir oh çektim ve bir daha tövbe ettim. Bazı marjinal olmaya çalışanlar çıkıp diyor ya "abeaa yıl 2014 olmush hala afea çekmiyo diyenler var .s .s" diye, emin olun Avea'nın adı boşuna çıkmamış.

    Turkcell kullanın, Vodafone kullanın ama eğer internet istiyorsanız tavsiyem hayatta Avea'yı aklınızdan bile geçirmeyin. Özellikle hareketli iken kullanacaksanız. 25 liraya Vodafone'da da Turkcell'de de 2 gb 500 dk xxxx smslik paketler var. Gidin mis gibi onları kullanın. Paranıza yazık günah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aristeas -- 27 Nisan 2014; 18:07:30 >




  • Aristeas kullanıcısına yanıt
    Ankara da öyleymis heralde bi tanıdığı aradım dün gece ulaşılamıyor diyordu ankara nin göbeğinde.. her şeyi geçtim ben avea nin başkentte çekmemesi kabul edilemez bi durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durum malesef böyle. 3G simgesi varken internet yok uyarısı aldığım kaç kez oldu bir bilseniz. Ankara şehiriçinden bahsediyorum hem de. Varın siz düşünün şehirdışını. Avea'da woopsa 23 vereceğime 25 verir Turkcell'deki Yıldız Genç paketini kullanırım diye yeni Turkcell hat açtırdım, iyi ki diyorum şimdi...
  • Bimcell deyim.Son zamanlarda Avea'nın hızı bıktırdı artık.Vodafone a geçmeyi düşünüyorum.
  • Bende aveadan vodafona geçiyoum. Çok cazip tekliflerle gelmelerine rağmen şu internet sorunu yüzünden kabul etmedim. İstediğim gibi kullanamicaksam anlamı ne ki? Ayrıca avea da internet kota uyarısı çok geç geliyor ben uyanana kadar her ay birkaç 4-5 tl gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.