Şimdi Ara

İnternette Video İzlerken Donmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 8mbit kullanıyorum. Bağlantım sınırsız. Test sonuçlarım çok çok iyi download yaparken 850yi buluyorum hiç bir sorunum yok. Ama gel gelelim video izlerken donmalar yaşıyorum bu yasaklı youtube da da aynı veya türk sitesine girsemde aynı. Virüslük filan bi durum yok sistemi yeni kurdum yinede sistemi tarattım sistem geri yükleme klasörlerinde kalma ihtimaline karşılık ama tertimiz. 8mbit ile video donması ilginç değil mi sizce ? (Hd video izlemiyorum) Herkesde böylemi bu durum ? Cevaplar için teşekkürler.



  • Bende de 20mbit var ve son 1kaç gündür bu sorunu yaşıyorum. Geçici bir sorun olabilir. Modeminizde QoS ayarları mevcutsa http üzerinden video akışlarına priority vererek bu durumu bi nebze düzeltebilirsiniz.
  • cevap için teşekkür ederim ama malesef qos yok.
  • Şimdi öncelikle donma anında dosyanın makinaya tamamiyle inip inmediğini kontrol edelim kısa bir süre önce benzer bir sorun yaşadım youtube üzerinden dosya tamamiyle inmiş olmasına rağmen video anlık donmalar oluyordu.
    Sizdeki konuda bunun gibiyse konu bağlantı hızı değil tamamiyle yüklü flash player ile ilgili.Kaldırıp adobe üzerinden dosyayı çekebilir yada son betayı deniyebilirsiniz.

    Ha konu elinizdeki bağlantıya rağmen dosyanın yavaş inmesinden dolayı takılmasıysa beklemekten başka yapacak pek birşey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.