Şimdi Ara

İNTERNETİM İNDİRME KOTASINI GEÇİP YAVAŞŞLIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar türksat sınırsız internet kullanıyorum. 10 megabit internet her ay bir kaç gün sonra yavaşlıyor. bunun nedenini arayıp sorunca 50 gb indirme kotasını geçince 3 megabite düştüğünü belirttiler ancak her ay en fazla 15 gb indirme yapıyorum ve 1 sezonlukta dizi izliyorum bunun haricinde sosyal ağlar kullanıyorum. fakat internet sıfırlandıktan hemen bir kaç gün sonra hız düşüyor. yani o zaman diliminde bu dediklerimin yarısını bile yapmıyorum. Düzenli olarak şifre değiştiriyorum kimsenin bağlandığını sanmıyorum çünkü 3-4 günde bir şifreyi değişiyor. Bunun nedeni nedir acaba bilen var mı ?







  • Bilgisayrınızın ağ beri aktarımını izliyrcek bir profram kullanarak internetini neyin ne kadar kullandığını görebilir ve kaydedebilirsiniz bu tür programlaı internette kolayca bulabilirsiniz. Ayrıca eğer yoksa bir antivirüs programı indirip bilgisayarınızı virüslere karşı taratmanızı öneririm bazı tür virüsler sürekli veri altarımı yaparak kotanızın dolmasına neden olabilirler...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi yaptığın yüklemeleri sayarak kotanın geçip geçmediğini hesaplamak güvenilir bir yöntem değil. Artık internet hizmetlerinin gelişmesiyle sitelerin yükü de artıyor. Türksatın eminim sana kotanı aşıp aşmadığını yada ne kadar yükleme yaptığını belirten bir hizmeti vardır. İnternette aratıp onu bulursan ordan yaptığın indirmeleri daha sağlıklı öğrenirsin.
  • Tamam teşekkürler yardımınız için araştırmaya başladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.