Şimdi Ara

internete baglanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarımdan internete baglanmak istedigimde Anabilgisayara çözümleniyor diyor,yada gelmiyor. Anlık bir gelir gibi oluyo 1 dk sürmeden tekrar kopuyo internet. İnterneti 3 kışı ortak kullanıyoruz.Modem en üs katta bizim eve 15 metlerilk kablodan geliyor.Bunla bi ilgisivarmı dicem ama.3. arkadasımızın kullandıgı kablo daha uzun en alt katta o oturuyo.Bilgisayarı yukarıya cıkarttım dırek modeme bagladm yine olmadı.Hata verdi.Bi bende veriyo bu hatayı sızce neden olur bu.
    Bİlgisayarımı iş yerine getirdim sorun olabilirmi diye problem görünmüyo direk girebiliyorum burdan internete.

    Bu arada interent baglantımız su sekilde modemden switche ordanda bize dagılıyo internet.modemin bulundugu evdeki pcde elle dns verilmiş onla bi ilgisi olabilirmi yada sorun baska birşeymidir?
    dns ler 195.46.39.39 ve 195.46.39.40



  • kablo uzunluğundan kaynaklanabilir belki. onun ethernet kartı seninkinden iyiyse çekebilir. benim başıma gelmişti dns ilede alakalı olabiliyor bazen ewde 2 bilgisayarın birinden dns girince diğerinin neti arada bir gidebiliyordu.
  • Benmkinde ethernet kartı yok bi bakm bulabilirsem ethernet kartıyla denm. Peki dns leri aynı yapsam onda yazılanlarla bı sıkıntı olurmu
  • senin olay biraz daha karmaşık hocam(bana göre). internetin sürekli gidip gelmesi. biraz garip gibi bende eski bi bilgisayar vardı laptop 10m kablodan neti çekmiodu (bir an bile). ama bi antivirüs programını devre dışı bırak bi dene belki düzelir. (başımdan geçen olaylara göre öneride bulunuyorum) msn zamanlarımda başıma gelmişti benimde buna benzer bir sorun. bide ethernet kablosunu bi kontrol et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.