Şimdi Ara

İnternet Yüzünden Kavga Ettim ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Az önce bizimkilerle tartıstım 3 tane fatura birikmiş.internet kapanmıştı.faturayı ödeyip açtırdık (açtırmak da kolay olmadı toplam yarım saat hatta bekledim 4 kere falan aradım 444 0 375 i acaip küfür ettim inanamazsınız hala küfür ediyom )neyse açtırdık fatura çok dedi toplam 150 ytl falan ödedik.gerçekten de çok.sınırlıya geçelim falan diyolardı ne olacak bilmiyorum ama çok pahalı gerçekten limitlide de hiçbişey indiremiyoruz çok kötü ya elinde oynatıyo telekom bizi shitten beter servisleriyle.



  • ben de içimden düşündüm madem sınırlıya geçmeye niyeti var bizimkilerin dedim biz geçmeden ben telekoma geçireyim torrent i fulledim sürüsüyle film oyun falan indiriyorum
  • yine 0375 li müşteri özel eziyet servisine yarım saatte ulaştığına şükret ben tam 2 günde 45 liralık kontür yedim o hatta yinede kimseyi düşüremedimforumda olduğumuz için bu kadar yazmakla yetiniyom onlara,anlayan anladı,bunları başımıza saranın Allah bin türlü belasını versin...
  • 444 0 375 i 1. de aradım 6 dakika bekledim hiçbir kmse çıkmadı.2. de aradım 7 dakika bekledim yine çıkmadı.3. de aradım 8 dakika bekledim sesinden uyuz bir kadın olduğunu düşündüğüm biri telefonu açtı ve nasıl yarıdmcı olurum dedi.ben de anlatmaya başladım..ordamısınız dedi?burdayım dedim ne yazık ki sesim gitmiyomuş kapak-mak zorundayım dedi kapadı.bastım küfürü tabi.sonra yine aradım herifin teki çıktı da hallettik.faturayı yatırıyoz niye kendiliğinden açmıyo geri zekalılar ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChromecubE -- 19 Ocak 2008; 17:47:03 >
  • Kullandıgın kelimelere dikkat et. Sen ne kadar hizmetini beyenmesen de , birisinin ablası annesi orada calısıyordur, kırarsın insanları, Degistir o mesajı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ns

    Kullandıgın kelimelere dikkat et. Sen ne kadar hizmetini beyenmesen de , birisinin ablası annesi orada calısıyordur, kırarsın insanları, Degistir o mesajı.

    ok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChromecubE -- 19 Ocak 2008; 17:50:25 >
  • O kadar biriktirme sende faturaları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATOM ANT -- 19 Ocak 2008; 18:18:05 >
  • Anlayıslı oldugun için tesekkür ederim. Bu arada bak kablo net cok güzel kampanyalar baslatmıstı ama gecis seceneklerini bilmiyorum, onlara da bir bak istersen.
  • Hesap belli fiyat belli limit belli kota belli ödeme tarihi belli 4 mb kullanıyorum her faturam düzenli geliyor son ödeme tarihin de de ödüyorum hiç bir sorunlada karşılaşmadım evet İnternet pahalı ve yavaş buna bende kızıyorum ama tepkimide gösteriyorum yoldaş
  • Kablonete geç dostum hiç bekleme boşuna..29 ytlye sınırsız keyfini yaşa ne kota derdin olur nede para üstelik kalitede cabası..http://online.turksat.com.tr buradan bilgi edinip internet üzerinden online başvurunu yapabilirsin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuakın -- 19 Ocak 2008; 18:43:53 >
  • napallım kavga ettiysen ettin biz müşteri hizmetlerimiyiz
  • Şöyle herkese kabloya geç falan demeyin,yığılma olacak,ondan sonra olan bize olacak,ilk gününden beri kablo kullanırım gayet memnunum.Nerden yaptı bu kampanyayı bu kablonet,pahalıydı ne güzel,az kullanıcı vardı,hızlı hızlı takılıyorduk...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.