Şimdi Ara

İnternet vermeyip iptal edersem ceza vermeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 20 gündür türk Telekom altyapısını kullanan Vodafone net firmasından internet alamıyorum. Switch arızası nedeniyle sinyal ışığı kırmızı ve 8 eylülden beri internetim yok. Firmaya yaptığım başvurularda aynı binada Superonline altyapisi kullanan müşterileri hatları çalışıyor. Benim altyapı için ilk 23. Yapılacağı soylendi. 23. Beri ne zaman arasam yarın verilecek diye not düşmüş ekipler diye oyaliyorlar.Bende caymak istedigimi bununla ilgili netyardima ve btk ya yazdım . Şirket cayarsam kalan 4 ay için 1000 lira ceza keseceğini söylüyor. Bu kötü şirketten nasıl kurtulabilirim. Yardım ve fikirlerinize ihtiyacım var.




  • feaser F kullanıcısına yanıt
    Hocam bazı firmalar 1000 TL ye kadar cayma bedelini karşılıyor Turknet sanırım @turknetdestek
  • Onlarda türk Telekom altyapısı kullanıyor. Geçiş durumunda problem devam edecek.

  • feaser F kullanıcısına yanıt

    Sözleşmenizde hangi durumda cayma bedeli ödeyip ödemeyeceğinizle ilgili madde var mı diye bakar mısınız? Telekom altyapısından farklı altyapıya geçmeniz lazım. Türksat kablonet veya Superonline varsa, yoksa aynı altyapıda farklı iss de durum değişmez. Sorununuzun kısa sürede çözmünü temenni ederim.

  • Altyapı sorunu bizlik değil diye kabul etmiyorlar iptali. Aynı binada Superonline var.onu almak için bunu iptal ettirmek istiyorum. Böyle bir durumda nasıl Vodafone sorumluluk kabul etmiyor anlamıyorum.

  • feaser F kullanıcısına yanıt

    Sözleşme 10. madde mücbir sebep ve umulmayan hallerde 10.2 de Telekom kaynaklı kesinti ve gecikmelerde sorumlu olamayacak diyor. Belki bundan dolayı size bedel çıkarıyor olabilirler.

  • https://forum.donanimhaber.com/btk-tuketici-sikayet-sistemi-nasil-kullanilir-rehber--152027365


    Öncelikle buradan VodafoneNet seçilerek bir kayıt açılmalı. Gelecek olan yanıta göre hareket etmekte fayda var. Başvurunuzu yapıp yanıt geldiğinde bilgilendirme yaparsanız daha iyi yardımcı olabilme imkanımız olur, yoksa farazi konuşuruz hocam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.