Şimdi Ara

İnternet üzerinden alınan dijital lisans sonrası neler olabilir? (Microsoft Office)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ,

    Yaklaşık 3 yıl kadar önce internet üzerinden Office 2016 pro lisansı (ömür boyu) almıştım. Tüm süreci objektif şekilde paylaşmak istiyorum.

    Mail üzerinden lisans kodumu gönderdiler ve kurulum sonrasında telefon üzerinden aktifleştirme yapabilmek için gerekli adımları sağladılar ve sorunsuz bir şekilde yazılımı kullanmaya başladım. Format atana kadar da hiç bir sorunla karşılaşmadım.

    Bilgisayarımı değiştirdim ve yeniden yazılımı yüklediğimde aynı lisans anahtarını kullandım ve aldığım firma irtibata geçtim durumu anlattım. Microsoft telefon ile aktifleştirme yapmam gerektiğini, işe yaramazsada tekrar lisans almam gerektiğini ilettiler. Microsoft ile iletişime geçtim ve böyle bir lisans olmadığı bilgisini aldım yani lisansım iptal olmuş oldu.



    Bu bilgileri paylaşmak isteyişimin nedenleri;


    1. Bu şekilde satılan lisansların çoğu tek kullanımlıktır, format sonrası yeniden satın alma gerektirir. (Bu bilgi bu tarz alışveriş sitelerinin çoğunda belirtilmiyor.) Bunun bilincinde olun yada özellikle format sonrası da kullanılabilir olan ürünleri satan site yada ürünlere yönelin.
    2. Sitelerinde bulunan youmlar yalnızca olumlu ve ilk alım sonrası yapılan yorumlar olduğunu farkında olun. İlgili siteye "tek kullanımlık lisanstır" bilgisi için yorum yaptım, tabi ki yayınlamadılar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdurrahimk -- 21 Haziran 2023; 21:31:16 >







  • 3 veya 4 yıldır internette satılan lisansı aldım ve o şekilde kullanıyorum. Son 7 aydır bir bilgisayarda kullanıyorum format attığımda lisans anahtarını otomatik tarıyor, başka bilgisayara kurarsam etkinleştirme sorunu yaşıyorum ama onu da telefonla etkinleştirirsem çözüyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.