Şimdi Ara

internet tethering gözükmüyor!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iphone 4 cihazımı bir türlü modem olarak ne kablolu ne de kablosuz bilgisayarıma bağlayamadım araştırma yaparken de tethering diye bir ayar dan bahsediyorlar fakat benim cihazda o şekilde bir ayar yok cihazım jb siz 6.0 sürümü yardım ederseniz sevini teşekkürler yada başka nasıl bir çözüm bulabilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nebioqlu -- 18 Ekim 2012; 14:28:52 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nebioqlu

    Arkadaşlar iphone 4 cihazımı bir türlü modem olarak ne kablolu ne de kablosuz bilgisayarıma bağlayamadım araştırma yaparken de tethering diye bir ayar dan bahsediyorlar fakat benim cihazda o şekilde bir ayar yok cihazım jb siz 6.0 sürümü yardım ederseniz sevini teşekkürler yada başka nasıl bir çözüm bulabilirim?
    Ayarlar/Genel/Ağ'da Kişisel erişim noktasını açın.
  • Kişisel erişimi acıyorum usb kabloyu bilgisayara takıyorum ama birşey olduğu yok telefon bilgisayarda ağlarımda gözükmüyor acaba itunes mi yüklemem lazım bilgisayara?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rhem

    Kişisel erişimi acıyorum usb kabloyu bilgisayara takıyorum ama birşey olduğu yok telefon bilgisayarda ağlarımda gözükmüyor acaba itunes mi yüklemem lazım bilgisayara?

    Hocam anladığım kadarıyla iphoneda yenisin evet itunes yüklemek lazım ve itunes olmadan iphoneu bilgisayara bağlayqrqk hiç bir iş yapamassın bunu da iyi bil

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.