Şimdi Ara

İnternet Sürekli Aynı Saat Aralığı Gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş merhaba Superonline Fiber kullanıcısıyım. Başlıkta belirttiğim gibi her gün değişmeksizin saat 23:01 ve 09:00 saat araları internet BİLGİSAYARIM üzerinden gidiyor. Caps ile yazdım çünkü diğer cihazlarda bir sıkıntı yok telefon vs. sadece bilgisayarımda bu saatler aralığında internet gidiyor. İnternette bir çözüm bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim. *Ethernet kablosu ile bağlanıyorum fakat Wi-Fi geçince de sorun değişmiyor*



  • Bilgisayarınızın görev zamanlayıcısı bölümünü kontrol edin bi. Belki bir görev icabı bilgisayarınızın internetini o saat aralıklarında kesiliyordur. Ya da modem üzerinden bu tarz bi ayar ile o saatler arasında sadece bilgisayarınızın interneti kesiliyordur. Bilgisayarınızın Mac adresini hedef belirleyerek modem üzerinden o saatler arası internet erişimine kapatılmış olabilir.

    Kolay gelsin.
  • Maxpayne53 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler, fakat görev zamanlayıcısı kısmında nereye bakmam lazım tam olarak bilgi verebilir misin?
  • JesperFaltros kullanıcısına yanıt
    İnternet Sürekli Aynı Saat Aralığı Gidiyor

    Resimdeki kırmızı alanla işaretlenmiş yere basın ve sağdaki listedeki görevleri kontrol edin. Görevlerin üzerlerine tıkladığınızda açıklama kısmında genelde ne işe yaradıkları yazar. Bazı görevlerin isimleri bile ne olduklarını açıklar.Benim size attığım görselde misal çoğu görevler update ile ilgili ama içlerinden tuhaf görevler var ise onları silin.


    Kolay gelsin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.