Şimdi Ara

internet sitelerine giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam,ben internete alt komsumun kablosuz modemi aracılıgıyla giriyorum,fakat son 2 gundur bir sorun olustu.internete giriyorum,yani bağlanıyorum,hatta utorrent programıyla download da yapıyorum fakat ne internet explorer nede firefox internet sitelerini açıyor.2 gun once bir anda sayfa goruntulenemiyor dedi ve o gunden itibaren sitelere giremiyorum,bunun nedeni ne olabilir,yardımcı olursanız sevinirim..

    p.s. :şu an haliyle internet cafeden msg atıyorum :))



  • Kullandığın torrent programında bant genişliği ayarı yapmadıysan torrent programı gelen bütün bağlantını sadece download için kullanıyor olabilir. Böyle bir durumda da diğer internet gerektiren uygulamaların internet sayfalarını geç açması veya sayfaları gösterememesi gayet doğal. Ayrıca internet bağlantını kablosuz olarak kullandığından dolayı da hızda düşme yaşıyorsundur.
  • utorrenti yani dl leri kapadıgımda da acmıyor siteleri,yani biraz bekleyip ondan sonra acmamazlık yapmıyor,direk herhangi bi siteye girdigimde anında sayfa goruntuenemiyor diyor
  • Kullandığın internet tarayıcısında bir sorun olabilir mi?? Alternatif bir tarayıcı kullanma imkanın varsa bir de o şekilde dene.
  • yok ondada sorun yok,ben halletim sorunumu dns ayarlarına 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 degerleri atadım odu fakat şimdide utorrentten dl yapamıyorum,hatta tekrar otomatik dns yaptım siteler gene acııyor ama utorrentten d yapamıyorum garip bir sorun,çözemedim bir türlü :)
  • utorrent programında bağlanılabilirlik durumun nedir?? Port açma işleminde bir sorun olmasın ya da indirmek istediğin dosya seed (upload) edilmiyor olabilir..
  • aynı sorun bendede oluyor İSS den kaynaklanıyor diye düşünüyorum.msn açık download lar açık herşey normal. ama tarayıcılar sayfa görüntüleyemiyor. bazen eklentilerden filan oluyor doğrudur.fakat bendeki öyle bi durumda değil.bi süre bekliyorm düzeliyor.8 mbit ttnet hattı (12-13 görüyrom) bundan dolayı olabilme ihtimalide var sanırım.kesinti görülüyormuş bu pakette.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.