Şimdi Ara

İnternet Hızım Modeme Göre Değişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam,

    elimde Airties RT-103 Modem ve Belkin Play Max N600 (http://www.belkin.com/au/p/P-F7D4401) modem var

    sorunumsa şu,

    ttnet 8mbit paketi kullanıyorum, Airties la 8 ve üstü değeri alırken Belkinle 5mbit görüyorum, modemin donanımsal bir arızası olduğunu zannetmiyorum, yani bir sorunu olsa neden daha az görsün hiç görmez diye düşünüyorum, kurulumu da otomatik olarak yapıyor ben sadece vpı vcı değerleri ve kullanıcı adı/şifremi giriyorum.

    Sorun hakkında bilgisi olan?



  • deneme sansin varsa arayuzunden adsl modlarını degistirmeyi dene adsl2+ ve g.dmt seklinde digerlerini kaldir veya sadece Adsl2+ yap eger donanimsal bir sıkıntısı yoksa sorunun çözülür.
  • Selam

    Bende benzer bir sorun TiviBu kurulumu sırasında olmuştu. Kurulumu yapan çocuğu gece 11 de bıraktım çünkü internet bağlantısı 256 K civarına düşmüştü. Benim de bağlantım 8 mbit e kadar.

    Arkadaş 2 ayrı modem taktı ve ikisi de datacenter da ciddi bir trafik gösteriyordu ancak aslında hiç bir işlem yapmıyorduk. Sonra araçtan 3. modemi getirdi ve o normal çıktı. Bahsettiğim modem Airties 5341 dir. Seninki ile ne kadar alakası var bilmem ama paylaşmak istedim. Bu iş için datacenter lardan birine ulaşmak en iyisi çünkü call center daki personelin %80 i ne dediğinizi bile anlamadan kafalarına göre not alıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.