Şimdi Ara

İnternet hızı problemi yaşıyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 15 gündür internetim aşırı yavaş, farklı sitelerden hız testleri yaptım, farklı pc lerden, telefonlardan bağlandım ve kullandım, hız testleri yaptım ve hangi kaynakta ne yaptıysam, hangi siteye girdiysem hızım yerlerde. Hiçbirşey açılmıyor, 0.90 larda seyrediyor hızım. İçerik indirmeyi denediğimde ise hızımın eksiksiz tam olduğunu farkettim. Bu neden ileri geliyor olabilir acaba ? İndirme hızım 24 mbit sorunsuz, onun dışında herşey 0.90 1 mbit. Modeme reset atmayı, firmwire güncellemeyi, yeniden kurulumları, kabloları, aklıma gelen herşeyi denedim. Operatörü aradığımda hızımın sorunsuz olduğunu söylediler ki indirme hızım bunu destekliyor. Tek çağre modem bozuk olabilir dediler. Böyle bir soruna yol açabilirmi modemin bozuk olması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeufeL-07 -- 21 Kasım 2017; 0:50:47 >



  • sistem updatelerini saģlayın ...ethernet sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun...virus programını kaldırıp test edin...farklı tarayıcılarla test edin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bla bla bla konuyu tam okumadan yorumlar. Sırf post kasma amacı. Her neyse

    Eğer ki farklı bilgisayar telefon kaynaklarda internetiniz yavaş ise bu bilgisayarinizdan kaynaklı değildir. Modemi resetleyip yeniden kurulum yapın. Sorun devam ediyorsa ISS kaynaklı bir sorun vardır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adrenalin_ kullanıcısına yanıt
    Modeme reset atmayı, firmwire güncellemeyi, yeniden kurulumları, kabloları, aklıma gelen herşeyi denedim....demiş
    Modemi resetleyip yeniden kurulum yapın...demişsin
    Evet konuyu tam okumuşsun ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awaqado -- 23 Kasım 2017; 5:21:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece sorun hız testlerinde çıkıyorsa, yani indirme normalmiş demenize göre; internette gezinmede ve online oyunlarda sorun yoksa buna takılmanıza gerek yok. Bu testlerin farklı sonuçlar vermesi normal. Çünkü o an bağlandığınız lokasyondan dolayı test düşük çıkıyor olabilir. İndirme hızlı ama gezinti yavaşça tarayıcı kaynaklı veya web tarayıcılarındaki eklentilerden kaynaklı olabilir. Yine de yaptığnız testlerle beraber genel sisteminizde de sorun yoksa internet sağlayıcınıza başvuru yaparak port değişikliği talebi ile sorunu belki çözebilirsiniz. Benim tahminim anlık lokasyon sorunundan kaynaklanıyor olabileceği yönünde veya santralden size verilen porttan kaynaklı olabiliceği yönünde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.