Şimdi Ara

İnternet gittiğinde tarayıcıda benim düzenlediğim uyarı gözüksün !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Şimdi benim merak ettiğim ve uygulamak istediğim bir olay var.Diyelim ki internet kesintisi söz konusu olduğunda yani tarayıcılar internete giremediğinde bizim istediğimiz bir uyarı sayfasına yönlendirilsinler.Yani orada yapmaları gereken adımların yazılı olduğu bir internet sayfası olabilir.Bu mümkün müdür? Mümkün ise nasıl yapılabilir?



  • mümkündür. kontrolü sama ait olan bir firewall üzerinden kullanıcıları internetle buluşturacak veya yasaklama yapacaksın. kısaca filtreleme yapılacak. bunu nasıl yaparsın, yeni bir donanım satın alırsın veya bir server pc ile yapılabilir. ne gerek var. ver internet coşkusunu kullanıcılara..
  • Bir kısıtlama değil olay tamamen yardım amaçlı.Bir sitede ikamet etmekteyim.Tek hat üzerinden dairelere interneti dağıtıyoruz.Fakat teknik desteğimiz olmadığı için ben ilgileniyorum konuyla.Yalnız bazen çok istek geldiği için basit yapılması gereken olaylarda bile bana bir dönüt atabiliyorlar.Bunun önüne geçmek için ilk önce kendilerinin kontrol edebilecekleri işlemleri liste halinde fotoğraflarla açıklayan bir sayfaya yönlendirmek istiyorum.Sorun çözülemez ise bana dönüş sağlasınlar.Bu sistemde şu şekilde bir sorun olmaz mı peki? aradaki bağlantıda fiziksel bir müdahale söz konusu olursa o donanımla pc nasıl iletişim kurup ekrana bu bilgiyi yansıtacak?
  • yaparsın yapmassın değilde sana ekstra masraf demek
    en güzeli yapmaları gereken adımları hazırla çıktısını al
    ilan panosuna as en kolay ve masrafsız çözüm bu olur bence
  • Keşke o ilan panosuna baksalar işte.Ne tür bir masraf çıkar mesela? Ne kadar olur yani?
  • tek hat üzerinden kaç daireye nasıl veriyorsun interneti, elde ne var kısaca
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    Tek blok 24 daire 12+12 şeklinde 2 internet aboneliğini kullanıyor.2 ayrı modem ve switchler var.Buradan da evlere gidiyor.Yani eve giden her cat6 kablo ayrı.Evlerde de ap ler yardımıyla herkes kendi ağını kuruyor.Toplamda 48 daire 2 Blok.Biraz büyük bir yapı.Kişi sayısı fazla.Şuan tek sorunumuz sistemde birinin sorunu olmasa birinin oluyor.Bu bazen can sıkıyor.Bu internet hatlarını birleştirip sunucu üzerinden yani 4 hattı tek hat gibi yapıp sunucudan sonra switchlere göndersek.Her tarayıcı ilk açıldığında bu yardım adımlarının gösterileceği sayfayı getirebilirmiyiz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksakyol -- 30 Ocak 2019; 0:14:36 >
  • ksakyol K kullanıcısına yanıt
    2 ayrı modem var demişsin ama 4 hat diyorsun_? modem nedir merak ettim valla o sistem nasıl çalışıyor ben de merak ettim. toplam hat ve hız aboneliğiniz nedir acaba_ toplu kullanıma hangi şirket nasıl izin veriyor ki? velev ki izinsiz kullansanız bile 24 daireden gelecek para ile iyi bir donanım alınabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 30 Ocak 2019; 0:23:38 >
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    48 daire var.her 12 daire bir hattı kullanıyor.100 mbitlik internet geliyor bunlara fiber hat mevcut. çok yoğun bir internet kullanımı yok.Herkes oturup download yapmıyor yani :) Gayette sorunsuz sistem şuan için.
  • olay farklı yöne doğru kaymış bulunmakta. ben de hafifden kayar konudan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ksakyol

    48 daire var.her 12 daire bir hattı kullanıyor.100 mbitlik internet geliyor bunlara fiber hat mevcut. çok yoğun bir internet kullanımı yok.Herkes oturup download yapmıyor yani :) Gayette sorunsuz sistem şuan için.
    Hocam bu yaptığınız iş yasadışı haberiniz olsun

    Yakalanırsanız çok ciddi cezalar ödersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksakyol K kullanıcısına yanıt
    Download tamamda upload en fazla 4, 5 mbps daire başına ne kadar veriyorsunuz sıkıntı çıkmıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ping nasil ucmuyor anlamadim bir de arkadaslarin dediği yaptiginiz yasadışı bir şey firma fark ederse ugrastirir sizi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şöyleki bulunduğumuz yerde altyapı sorunu var.Bizde bununla alakalı bir firma ile anlaştık.O firma tüm yasal sorunları aşarak sadece bizim binamıza kendisi bir hat çekti.Ve internetide bu şekilde kullanıyoruz. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.