Şimdi Ara

İnternet bağlıyken başka bir firma ile anlaşmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar :)


    Ekonomik krizden dolayı aile evine geri dönüş yaptım evde taahhütü olmayan Vodafone Evde İnternet hattı var ama ben bu firmanın internet kalitesinden ve hızından pek memnun değilim. Bunu iptal ettirip başka bir firmadan internet bağlatmayı düşünüyorum fakat evden çalıştığım için interneti bir süre daha kullanmam gerekiyor. Mesela ben X bir firma ile anlaşıp hattı bağlatma zamanı gelene kadar Vodafone'u kullanabilir miyim? Görevli geldikten sonra Vodafone'u porttan çıkartıp yeni firmanın bağlantını gerçekleştirir mi yoksa burada zaten bağlantı var port yok vs. bir bahane mi sunar?


    Vodafone ile aramızda herhangi bir taahhüt olmadığı için yenisinin kurulumu yaptıktan sonra iptal ettirmeyi düşündüm de emin olamadım böyle bir şey olabilir mi olmaz mı diye. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? :) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 22 Eylül 2022; 18:20:51 >







  • Hocam hat taşıma yapabilirsiniz..Ben TT'den Millenicom'a taşıdım..Sadece birkaç dakikalık kesinti oluyor..Kimse gelip kablo kurulum vs yapmıyor..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evimde 2 fiber bir tane kablonet var. bir fiber daha çekerler (eğer fiberse) yeni abonelik yapılır. sende diğerini iptal ettirirsin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.