Şimdi Ara

İnternet Bağlantısının Kesilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar güncelleme kaynaklı mı bilmiyorum ama ( 1-2 hafta önce gelen LG G7 yazılım güncellemesi) haklarım olmasına rağmen 3-4 gündür internet gün için de çoğu zaman hiçbir siteye ve uygyulamaya girmiyor. Uygulamalar bankacılık sistemleri alışveriş uygulamaları ağ bağlantısı başarısız diyor. Mobil veriyi kapat aç diyorum olmayınca telefonu kapat aç yapıyorum. Anlık düzeliyor o an işimi görüyor ama sonra yine aynı sorunları yaşıyorum. 


    Kullandığım operatörü vodafone ararım, mobil veriyi kapat görüşmeden sonra telefonu kapat 3 dk sonra geri aç gibi işlemlerde bulundu ama çözülmedi. 


    Bağlantımı engelleyebilecek son zamanlarda indirmiş olduğum uygulamaları gözlemledim, araştırmalarımda vpn uygulamasının yapabileceğini söyleyenlerin olması doğrultusunda vpn uygulamasını sildim. Düzelir gibi oldu bir kaç saat hah tamam bu yapıyormuş meğersem derken sorunlar yine tekrarladı. Bilgisi olanlardan yardımlarını rica ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakkoba -- 9 Kasım 2021; 15:27:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Vodafone bende de aynı bugün çok kopuyor, mesele nedir anlamadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone de benim de oluyor ağ bağlantısını kontrol edin diyor ama öyle girmemezlik yapmiyo. Mesela video izlerken canlı yayın izlerken filan yapiyo. Ama takılma donma girme problemi yok sadece yazı gelip gidiyor günde 2 defa filan oluyo genelde akşamları oluyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone pişmanliktir
    Ahahahahahahah😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan icin vodafone cekim tt hiz bunlar birlesse bir turkcell olur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonu sıfırladım hala aynı. Şikayetvarda araştırmalarım sonucu bir şikayet görmüştüm. Ayarlar > konum > wifi taranıyor bluetoth tranıyor seçeneklerini kapatın şeklinde. Uyguladım bunu 3 güb falan sorunsuz kullandım. Bugün sorun yine tekrarladı. Şu an wi fi dışı mobil veriyi kullanamıyorum. Hiçbir siteyi ve uygulamayı açmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.