Şimdi Ara

İnternet Altyapısını arttırmanın bir yolu varmı ? 8mbpsden bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar herkese, internet hızı en fazla 8 mbps destekliyor hangi internet sağlayıcısıyla konuşşam daha fazla olamıycağını söylüyorlar İstanbul gaziosmanpaşada oturuyorum yani kırsal alanda falan değilim şehirdeyim ama nedense 8 den fazla olmuyor.Superbox ve uzaynet ile anca altyapısız oluyor gibi gördüm ancak onların fiyatlarıda çok tuzlu.Altyapıyı yükselttirmenin hakkım olduğunu düşünüyorum nasıl yüksettirebilirim ?




  • Valla benim de max 8mbit ama türk telekomu veya internet sağlayıcını arasan ücretsiz yardımcı oluyorlar diye biliyorum. Ben de inşallah yakında başvurucam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: littlesize

    Valla benim de max 8mbit ama türk telekomu veya internet sağlayıcını arasan ücretsiz yardımcı oluyorlar diye biliyorum. Ben de inşallah yakında başvurucam.
    Türktelekom u hiç aramadım.Türknet,vodafone ve superonline ı aramıştım sadece onlarda mümkün olmadığını söylemişlerdi.Sen bi başvurup dene hocam altyapıyı arttırmayı diğer forumlarda birkaç kişinin birlikte bu arttırma talebinde bulunması gerektiği yoksa dikkate alınmadığı gibi şeyler okudum.Dediğim gibi bi dene hocam olursa nasıl hallettiğini sonra yazarsın iyi günler




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.