Şimdi Ara

Intel Rocket Lake-S PCIe 4.0 ile gelebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Her sene sözde yenisi çıkan intel core işlemcilerin fifa, pes, cod oyun serilerinden farkı yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • demiştim bir yerde ama dalga geçiyorum sanılmış bu yeni sunny cove mimarisi dedikleri fx'ten zen'e geçişteki gibi uçuk kaçık yenilik getiren yepyeni bir mimari değil nasıl ki haswell 4900 mimarisinden skylake 5700 mimarisine geçildi yine core mimarisi yani güncellenmiş hali olacak yeni bir yapı yok ve o %18 IPC dedikleri hede de bakın yine bir yere bakıp copy paste çekerek söylemiyorum AVX 512 bit olayını güncellemişler oradan gelir eyw büyüksün amd'de yok 256 bit ama onu kullanmayan programlarda böyle %18 olur mu ben şüpheliyim.daha esnek çekirdek falan yok 10/20 ben buna helal diyorum 300w'ı göze alıp yaptılar ki bunu da demiştim 8/16'dan daha da giderlerse soba olur diye.pek süprizlerin adamı değil intel sağlamcı gidiyorlar soğuturum diyen de alır 10900k kötü bir işlemci olmaz kesinlikle ne cove mimarisinde gelirse gelsin ama ucuz olmaz anakartı soğutucusu psusu rami derken kallavi bir tutarı olacaktır kullanıcıya.fiyat konusunda da bir süpriz sahibi değil maalesef intel.




  • Comet Lake-s çıksın diye bekliyordum. Eğer alakasız ısınma gibi sıkıntıları olursa Rocket lake çıksın diye beklerim.

    Pcie4 ev kullanıcısı olarak pek işime yaramayacak, olmuş olmamış farketmez. Ancak 400 serisi chipsetlerde de desteği olsaydı güzel olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8700K işlemcim sanırım yıllarca yetecek. Bugün işlemci alsam ryzen alırım. İntel bir arkadaşın yukarıda dediği gibi, fifa, pes, cod oyun serilerinden farkı yok.

    Ama ekran kartları öyle değil bakalım o iş nasıl olacak.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.