Şimdi Ara

İntel Hp Graphics 3000 ekran kartı eklentisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar laptoptaki ekran kartım İntel Hp Graphics 3000 oyun kurmak istediğimde sorun oluyor sürekli pes kurdum desteklemiyor dedi bi eklenti kurdum çalıştı ama max payne 3 hafif takılma ve nişan ayarı kaymış durumda Hitman: Absolution oyun başlar başlamaz oyundan atıyor netten araştırdım sorunla ilgili çözümleri denedim hiçbiri olmadı acaba başka bir eklenti mi yüklemeliyim yoksa ekran kartı mı desteklemiyorda ben boşuna mı uğraşıyorum :D yardımcı olursanız sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyukaranlik -- 9 Nisan 2013; 10:32:42 >



  • pes için vb sorun olmamalı destek konusunda..intelin sitesinden son sürücüyü yükleyip denediniz mi?birde işletim sisteminiz nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: usb2.0

    pes için vb sorun olmamalı destek konusunda..intelin sitesinden son sürücüyü yükleyip denediniz mi?birde işletim sisteminiz nedir?

    başta hata verdi sistem desteklemiyor tarzı bir yazı yazıyordu ama peste gameplay tool diye bi eklenti vardı onu yükleyince dediğiniz gibi oyun sorunsuz çalışıyor. son sürücüyü yüklemeyemedim siteye baktım ekran kartı ile arama yaptığımda pek bi şey çıkmadı link verirseniz çok makbule geçer. sistemim windows 7 32 bit 64 bit olsa çalıştırır mı ?
  • tamam biraz daha araştırınca download linkini buldum 03/21/2013 tarihli güncelleme yi indiriyorum sanırım en sonu budur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.