Şimdi Ara

İntel grafik kartı denetim paneli açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar intel hd 520 kartımın denetim paneli açılmıyor. Güncelledim yine açılmadı masaüstünde sağ tıkladığımda intel grafik ayarları gözüküyor, tıkladığımda açılacakmış gibi ilk ekran geliyor fakat açılmıyor. ctrl alt f12 yaptığımdada aynı şekilde açılacak gibi oluyor açılmıyor. Nasıl çözebilirim?



  • Bilgisayara uygun grafik kartının driverlarını (https://downloadcenter.intel.com/product/88355/Intel-HD-Graphics-520 ) yükleyin. Sonra DDU programını yükleyin. Sonra programı yönetici olarak açın. Ekranda başlatma seçeneklerinde 'Güvenli Modda Yeniden Başlat' yazar. Onaylayın. Bilgisayar güvenli modda açılınca yine DDU programını çalıştırın. grafik kartının markasını seçip başlat'a basın. ekran kartı dosyaları temizlenir.(Ekran arada bir yanıp sönebilir.) Sonra bilgisayar yeniden başlatılınca driver dosyalarının içinde setup.exe olması gerek ona basıp driverları yeniden kurun. Ben sorunumu böyle çözdüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 16 Temmuz 2018; 10:25:10 >




  • Cevap yazmayı unutmayın..
  • Tavsiyen için teşekkürler ama sorunumu çözdüm, intel ekran kartında yaşadığım sorumu amd kartın driverini güncelleyerek çözdüm çok saçma ama öyle oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.