Şimdi Ara

Intel e5200 Windows 10 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar, e5200 işlemcili masa üstü bilgisayarımda windows 10 raporumda cpu desteklenmiyor yazıyor. bios uzerınden bazı secenekleri iptal ederek sorunu düzeltenler var fakat benim biosumda o seçenekler görünmüyor haliyle akıla gelen bios güncelleme oluyor. merak ettiğim biosumu güncellersem windows 10 u rahatça kullanabılır mıyım ?

    bios güncellemeye baya para istiyor bilgisayarcılar. eğer windows 10 olucaksa vericem bu parayı fakat olmıycaksa boşuna bios güncelleştirmeye gerek yok. bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler



  • hocam direk kurun geçin ben e4300 lü sisteme, x2 4200+ işlemcili sistemlere kurdum. e5200 ün desteklememesi mümkün değil. hangi rapordan bahsediyorsunuz bu arada onu anlayamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasenkal

    hocam direk kurun geçin ben e4300 lü sisteme, x2 4200+ işlemcili sistemlere kurdum. e5200 ün desteklememesi mümkün değil. hangi rapordan bahsediyorsunuz bu arada onu anlayamadım.

    sağ altta windows simgesi beliriyor ya hocam orada yükleyebilirsiniz ve ya yükleyemezsiniz diye sistem raporu veriş. cpu yüzünden bu sistem çalıştıramaz diyor. direk kurun dediğiniz olayı nasıl yapıcam acaba ben microsoftun sitesinden de indirdim kurmaya çalışırken cpu desteklemiyor dedi kurmadı malesef
  • anakartınıza bios update yapabilirmisiniz ? sanıyorum anakartınız işlemciyi tanımıyor yoksa win10 un o tip bir hata verdiğini hiç duymadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasenkal

    anakartınıza bios update yapabilirmisiniz ? sanıyorum anakartınız işlemciyi tanımıyor yoksa win10 un o tip bir hata verdiğini hiç duymadım.

     Intel e5200 Windows 10 sorunu


    hocam hata bu bios update çok rskli bende çok aşırı anlamam çökertiriz pc yi
     Intel e5200 Windows 10 sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alatay -- 23 Ağustos 2015; 12:35:46 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.