Şimdi Ara

İntel Core 2 Duo ekran kartı ve ram önerisi .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarımda İntel Core 2 Duo e6750 2.66 Ghz bir işlemcim var .Ana kartım izin vermediği için yeni bir işlemci alamıyorum Anakartım MSİ G41M - P33 Combo .
    Bende RAM ve ekran kartımı değiştirmek istedim . Sizler bana bu işlemci ve anakarta uyacak Ram ve ekran kartı tavsiyesi verirseniz gerçekten çok mutlu olurum .
    Not : ramleri 8 gb alacağım ekran kartı fark etmez amacım oyun oynamak ( BF4 vb) hangisi iyiyse onu önerin



  • sezginsefer2834 S kullanıcısına yanıt
    Selamlar, öncelikle işlemciniz zayıf ancak yeni oyunların çoğunu lowda oynatır. Eskilerde durum daha iyi olacaktır elbette.

    Bu yüzden sizin durumunuzda 8gb ram almak boşa israf olacaktır. Eğer ki güçlü bir sistem kurarsanız o zaman 8gb yapmanız fayda sağlar. Şimdilik sisteminizde 4gb ram olsun fazlasıyla iş görür, dengeli olur.

    Ekran kartına gelelim, o işlemciye gidecek ekran kartı 1 gblik hd 7750/r7 250'dir. Güç kaynağınız min 350 watt olmalı. Ama işlemciyi/ekran kartını o.c edecekseniz 400 watt olmasında fayda var.
  • Önerileriniz için çok teşekkürler bir soru daha soruyorum anakartim core 2 duo dan başka islemcilerle uyumlu değilmi eminim benden daha iyi biliyorsunuzdur ona gore ilk başta işlemci alırım birde r7 250 anakartima da gider değil mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dovahkiin_16 arkadaşıma katılıyorum 8 gb ram takmak boşuna olacaktır.Sistemine ise Core 2 Duo dışında sadece 775 soket olan Core 2 Quad takabilirsin ama buda günümüz için düşük kalacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.