Şimdi Ara

İNSTALLER SORUNU!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar 1.1.4 JB yaptım sorun cıkmadı..İnstaller a giriyorum install a tıklıyorum bir sürü şeyler var mesela oyuna giriyorum bi oyun seçiyorum install diyorum ama hata veriyo 5-6 tane farkl ıkategoriden denedim sürekli hata veriyo yüklemiyo..Ayrıca Source a tıkladıktan sonra edit ve add dediğimizde sayfa eklerken touch donuyo bunların sebebi nedir şuan benım ne yapmam gerekiyo arkadaslar????

    ALDIĞIM HATA :

    " PACKAGE DOWNLOAD FAİLED : CAN'T FİND HOST "

    arkadaslar butun bu seylerı yuklemek ıcın hep internete mi girmek lazım nedir olay ben anlayamadım yardımcı olurmusunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty-016 -- 22 Ağustos 2008; 19:22:13 >



  • evet indirmesi için internete girmen lazım.bendede aynı sorun var sadece installer da değil heryerde takılıyor en ufak bi şeyde bile donuyor sebebi ne olabilir ?
  • Ort 2-3 dk. donuyosa restore yapıp tekrar jb yapın.
  • ya arkadaslar ben ilk önce 1.4 e yükselttim ardından JB yaptım sorunsuz jb yaptı fakat mesela bir kişinin adını soyadını yazcam telefonunu falan eklıcem ismini falan yazarken yine donuyo ayrıca tüm İNSTALLER larda " PACKAGE DOWNLOAD FAİLED : CAN'T FİND HOST " diye hata veriyor bunu kim açıklayabilir arkadaşlar????
  • arkadaşlar anlayamadım ben bu sorunu ya ne bu boyle 1.1.4 e yükseltip JB yaptıktan sonra sürekli donmalar meydana geliyo ayrıca hiç bir şey yüklemiyo sürekli " PACKAGE DOWNLOAD FAİLED : CAN'T FİND HOST " hata veriyo yardım edemicekmisiniz arkadaslar ne yapmalıyım ben? nedir bunların sebepleri? ne tema uygulayabiliyorum ne program yükleyebiliyorum ne oyun yükleyebiliyorum yardımınızı bekliyorum arkadaşlar..
  • Bu sorun sadece ipoddan kaynaklanmıyo olabilir. İnternet bağlantısında da problem olabilir. Wi-fi çekiyo gibi gözükse de internet bağlı değildir mesela. Bağlantılarını kontrol et, tekrar dene. Eğer donmalar devam ederse önce restore, sonra tekrar jb yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.