Şimdi Ara

Instagram IGTV Özelliğine Veda: Yeni Özellik Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagram, uzun biçimli video oynatma özelliği IGTV için bir karar aldı ve uzun zamandır platformda bulunan özellik yakında kullanımdan kalkacak. Peki yerine nasıl bir özellik gelecek?


    Instagram IGTV ve diğer video türleri birleşiyor


    Instagram, kullanıcıların akışında yer alan IGTV videoları ve diğer videoların “Instagram Video” adı altında birleştiğini duyurdu. Bu videolara, kişilerin profillerindeki yeni bir Video sekmesinden erişilebilir.


    Yeni Video sekmesi aracılığıyla, kullanıcılar tam ekran görüntüleme moduna girmek için videonun herhangi bir yerine dokunabilecekler. Ayrıca, daha fazla video oluşturucu keşfetmek için kaydırmaya devam etmeyi veya çıkmak için geri düğmesine dokunmayı seçebilirler.

    Her video, daha önce yalnızca IGTV videoları için ayrılmış bir uzunluk olan 60 saniyeye kadar uzayabilir, video reklamlar için uygun değilse, bu durumda Instagram, ön izlemenin 15 saniyede kalacağı ifade edildi.

    Şirket, konuyla ilgili olarak, “İçerik oluşturucu topluluğumuzun, hikayelerini anlatmak, eğlendirmek ve izleyicileriyle bağlantı kurmak için videoyu temel bir format olarak benimsemesini seviyoruz ve bu nedenle Instagram’da video oluşturmayı ve keşfetmeyi daha da basit hale getirmek istiyoruz.” şeklinde açıklama yaptı.


    Instagram, Haziran 2018’de IGTV’yi tanıttı ve platformu YouTube gibi diğer dijital medya devleriyle daha doğrudan bir rakip haline getirdi. Ayrıca Facebook’a reklam verenler için yeni bir kanal kazandırdı.

    Biçim değişikliğinin yanı sıra Instagram, videolara kırpmafiltreler ve kişi ve konum etiketleme gibi haber özelliklerini de eklediğini duyurdu.


    Kaynak: Teknoloji Haberleri








  • Tanıtıma denk geldik :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.