Şimdi Ara

instagram içerik bulma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merak ettiğim için belki bilen vardır diye sormak istiyorum. ev dekorasyon , mizah , bilgi fala ngibi instagram sayfaları içeriği nerden buluyor her sayfa sahibi kendi her gün oturup içerik üretmiyordur heralde diye düşünüyorum yabancı forumlardan falan mı çalıyorlar özellikle ev dekorasyon sayfaları her gün farklı bir evin dekorasyonunu paylaşıyorlar nerden buluyorlar



  • saçma sapan bi ortam instagram 1 postu 20 sayfada görebiliyosun hepsi birbirinden alıyo
  • evet genelde yurtdışındaki bir internet sitesi ya da bir instagram sayfasından gönderileri çekip türkçeye çeviriyorlar. arada kendileri de yapıyo.
    ama bu before/after sayfalarında yeterince büyürsen insanlar da sana yollamaya başlıyo. ama başlangıç aşamasında çalmadan mümkün değil zaten.
  • Ben Tarih mezunu olduğumdan tarihle ilgili bir sayfaya sahip olduğumdan konu bulmakta çok zorlanmıyorum. Ancak belli başlı tarihi bilgilere biraz yaratıcılık katarak sunmak gerekiyor. Yani paylaşılan bilgi tasarım ve içerik olarak farklılık yaratması lazım.
  • Hocam biz de yeni bir sayfa açtık. Ort 30 saniyelik skeçler çekiyoruz. Özgün içerikler yapıyoruz. Eğer birimiz bir fikir söylediğinde diğeri o daha önce yapıldı derse onu yapmıyoruz. 1 ayda 3k olduk. Büyük sayfalara bizi paylaşır mısınız dediğimiz de bize reklam teklifinde bulunuyorlar.

    Ama kendi sayfalarında 1 tane kendilerine ait içerik yok full (ç)alıntı. Ya eski vinelar ya tiktoklar ya da ordan burda yazılar. Ama adamların 500k 1m 5m takipçileri var.

    Kimisi sadece Aykut ELMAS paylaşarak, Kimisi vine, tiktok, tivitler vs. paylaşarak büyümüş.

    Biz bir reklam verdik adam günde ortalama 60-70 video paylaşıyor.??? Binlerce gönderisi var..

    Yani şunu demek istiyorum. Ben sizin yerinizde olsam direk bu sayfaların postlarını alırım paylaşırım üstüne de sayfanızın @adını yazar. İşime bakarım.
  • Aslında dediğiniz de haklısınız insanlar yaratıcılık katan hesapları pek takip etmiyor. Genelde önceden binlerce kez paylaşılmış gönderileri daha çok görüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.