Şimdi Ara

Instagram Hesabınızı Organik Büyütmenin En Kolay Yolu: AKSİYON.ORG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.aksiyon.org



    https://www.aksiyon.org

    Organik Hesap Kasma Robotu: Oto Aksiyon - Oto Paylaşım - Facebook & Twitter Paylaşım

     Instagram Hesabınızı Organik Büyütmenin En Kolay Yolu: AKSİYON.ORG


    Organik Instagram Hesabı Büyütme Platformu Aksiyon nedir ne işe yarar? Bildiğiniz gibi son yıllarda popülerliğini giderek arttıran ve piyasa değerini yükselten en etkili sosyal medya aracı instagramdır. Hem ticari bir platforma dönüşen hem de kişisel hayran kitlesi kazanılabilecek bir yapıya bürünen instagram son güncellemelerinden sonra eskisi kadar kolay büyütülememektedir. Çünkü bir çok işleme sınır gelmiş ve etkileşimi düşürmüştür. Bunun sebebi ise sahte hesapların artması, organik olmayan takipçilerin instagram kullanıcıları tarafından haksız bir biçimde kullanılması, instagram reklam gelirlerinin arttırılması için işlemlerin üst sınırlarının (takip et-bırak, yorum at gibi) azaltılması gibi bir çok sebeb vardır.


     Instagram Hesabınızı Organik Büyütmenin En Kolay Yolu: AKSİYON.ORG



    Tüm bu sebeplerden dolayı artık instagram hesabı daha çok profesyonellik gerektirmekle birlikte bir çok yöntemi kullanmayı gerekli kılar. Ancak bunu yaparken bir sosyal medya danışmanına ihtiyacınız vardır. Çünkü bir instagram hesabı yönetimi gününüzün tamamını alacaktır. Belirli zaman aralıklarında ve belirli saat dilimleri içerisinde işlem sınırı mevcut olduğu için bir anda yüzlerce işlemi tek bir seferde yapmak mümkün değildir. Bunun için instagram hesabınızı sizin adınıza yönetecek olan yapay zekaya sahip sosyal medya danışmanınız aksiyon sizlere 7 gün 24 saat hizmet verecektir. Aksiyon sayesinde haftada sadece bir kaç defa 15 dakikanızı ayırarak hesabınızın 7/24 yönetilmesini sağlayabilir ayrıca potansiyel müşteri ve hayran kitlesine erişiminiz daha kolay hale gelir.

    https://www.youtube.com/watch?v=8VmF8AvOrGg&feature=youtu.be


    Görüldüğü üzere kolay bir kullanım paneline sahiptir. Tüm sosyal medya araçları ile ilgili etkileşimi aktif etmek istediğiniz seçeceği seçerek işleme başlamanız mümkündür. Bunun ardından sol Frame üzerinde tüm seçenekleri seçebilir ve aksiyonunuzun durumunu rahat bi biçimde gözlemleyebilirsiniz. Seçtiğiniz seçenek farklı bir sayfaya gitmeden sağ tarafta kaliteli görseller ve tablolar ile görüntülenebilmektedir. Ayrıca size sunulan butonlar sayesinde kolaylıkla sistemi aktive edebilir ve pasifize edebilirisiniz. Menüde yer alan Panel ile ilgili ayrıntıya girecek olursak;



     Instagram Hesabınızı Organik Büyütmenin En Kolay Yolu: AKSİYON.ORG



    Sunucu Maliyetine Son!! - Yerel Proxyli Hazır Sistem

    Öncelikle sistem tamamen bir web sitesi üzerinden çalışmaktadır. Kesinlikle bir sanal sunucu ya da VDS gerektirmemektedir. Sunucu maliyeti ve proxyler tamamen bizim tarafımızdan karşılanmaktadır. Kiralanan proxy’lerin tamamı yerel lokasyona sahip olup her bir kullanıcıya özel olarak tanımlanmaktadır. Sunucu ve proxy sorumluğu sosyal medya araçlarında en büyük problemlerin başında gelmektedir. Kullanıcı hem extra ücretlere katlanmak zorunda kalır hem de uğraş ve çaba harcamak zorunda kalmaktadır. Bu yükü ve maliyeti tamamen biz üstleniyoruz. Ayrıca proxylerin patlaması gibi bir durumda sistem otomatik olarak yeni bir tanımlama yapmakta ve kullanıcıyı ek bir uğraşa sokmamaktadır. V4 proxy sayesinde spam riskini min. Seviyeye indirmektedir.

    Aksiyon, tamamen web protokolüyle otomasyon içinde çalışan, altyapısında güçlü network altyapısı ve Cloud'un gücüyle sosyal medya hesaplarınızı Aksiyon'a şimdiden geçirmeye hazır!
    Ayrıca, sizi ek SUNUCU maliyetlerinden kurtararak, tamamen müşteri odaklı (fiyat / perfonmans) hizmeti sunmayı amaçlar.

    Sosyal medya hesabınızı Aksiyon'a eklediğinizde; girdiğiniz bilgiler katman şifreleme methotlarıyla saklanmaktadır. Bu methotlara ek olarak belirli aralıklarla Cookie oluşturarak, hesabınızı maksimum güvenli hale getirmeye çalışır



    Peki, güvenlik konusunda Aksiyon'a güvenebilir miyim?


    Elbette! Yapılan sosyal medya işlemlerinin tüm trafiği şifrelenerek yapılmaktadır. Altyapımızda bulunan Cloud sunucularımız tamamen kendi sermayemiz olup, her alanda en az 1 kişi, alanının uzmanı olarak sizlerin sorularını cevaplandırmaya hazır!

    Tüm sistem trafiği, işlemleri, işlem kayıtları, network durumu, yoğunluk durumu vb. işlemler gün boyu monitörlenir. Bizden kaynaklı sorunlarda, anında müdahale ederek sizlerin aksaklık yaşamasını önlemekteyiz.

    Tüm işlemleriniz 128 Bit SSL ve AKS128 şifreleme methotu ile tarafımıza şifrelenerek gönderilmektedir. Tüm işlemleriniz güvende!

    Ne demiştik? Siz ayarlarınızı yapın, bırakın gerisini Aksiyon yapsın!



    İstatistiklerinizi Anlık Kontrol Edin


     Instagram Hesabınızı Organik Büyütmenin En Kolay Yolu: AKSİYON.ORG


    Panel kategorisine girdiğiniz zaman Aksiyon Robotunun bu güne kadar yaptığı işlemleri görebileceksiniz. Tabloda da görüldüğü gibi oto beğeni, oto yorum, oto takip, takip bırakma, oto dm ve re-post ile ilgili tüm istatistikleri göreceksiniz. Bunu hem grafiksel olarak hem de oransal olarak görmeniz mümkündür. Ayrıca aynı şekilde iki farklı ölçek ile paylaşımlarınızı da rakamsal ve grafiksel görmeniz mümkündür. Bu sayede yapacağınız işlemlerin etkisini daha anlaşılır bir biçimde görebilir ve ayarlarınızı buna göre güncelleyebilirsiniz.



    Kolay Hesap Yönetimi ve Sosyal Hesaplar Arası Geçiş


     Instagram Hesabınızı Organik Büyütmenin En Kolay Yolu: AKSİYON.ORG


    Hesap yönetimi kategorisinde ise facebook, instagram ve twitter hesapları için giriş yaptığınız farklı farklı hesaplarınızın yer aldığını göreceksiniz. Buradan tüm hesaplarınızı kolay bir şekilde görüntüleyebilir ve ayarlarınızı güncelleyebilirsiniz.




    Zamanlı Paylaşımlarınızı Kolaylaştıracak Şablonlar Oluşturun

     Instagram Hesabınızı Organik Büyütmenin En Kolay Yolu: AKSİYON.ORG


    Açıklama kategorisi ise kullanıcıya paylaşım yaparken kolaylık sağlamaktadır. Örneğin siz kendiniz için basit şablonlar hazırlamış olursunuz ve paylaşımları zamanlarken direkt açıklamaları seçip altına yapıştırabilirsiniz. Bu sizin için gönderilere açıklama yaparken üzerinizden büyük bir yük kalkmasını sağlar.




    Zamanlı Paylaşım Sayesinde Vakit Kazanın

     Instagram Hesabınızı Organik Büyütmenin En Kolay Yolu: AKSİYON.ORG


    Yönettiğiniz hesaplardan her gün bir kaç paylaşım yapmak sıkıcı olabilir. Ya da buna vakit ayıramayabilirsiniz. Aksiyon zamanlı paylaşım özelliği sayesinde ortam dosyalarınızı açıklamaları, hashtagları ve etiketleri ile birlikte paylaşabilir ve zamanlayabilirsiniz.




    Gün İçi Zamanlama Ayarları İle Hesabınız Hiç Durmadan Aksiyonda Kalsın

     Instagram Hesabınızı Organik Büyütmenin En Kolay Yolu: AKSİYON.ORG


    Aksiyonun hangi gün, hangi saatte çalışmasını istediğinizi belirleyebilir ve bu sayede örneğin sadece gündüz çalışmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca tek tek istediğiniz günü ve saati belirleyebilir veya hazır ayarları kullanabilirsiniz. Bu sayede instagram güncellemelerinden kaynaklanan algoritma değişimlerine takılmaz ve spam riskini en aza indirebilirsiniz. urada ise haftanın yedi günü 24 saate bölünmüş bir çizelge vardır. Bu çizelgede Aksiyonun pasif yani çalışmayacağı saatler seçilebilmektedir. Bu hesabın spam yememesi için çok önemli bir ayardır. Normalde instagram organik takipçi kasma botları sürekli belirli spamlar yerler ve hesap bir kaç gün işlem yapamaz. Ancak bu ayar sayesinde günün bazı saatleri ve haftanın bazı günleri botu duraklatarak spam yeme riskini en aza indirmiş olursunuz.





    Dosya Yöneticisi ile Ortam Medyası Yönetimi

     Instagram Hesabınızı Organik Büyütmenin En Kolay Yolu: AKSİYON.ORG


    Dosya yöneticisi kategorisi ise sizin zamaladığınız paylaşımların görsellerinin ve medyalarının yer aldığı kategoridir. Buraya medya ekleyebilir ve çıkarabilirsiniz. Bu sayede tek tek paylaşımlar için görsel eklemenize ve çıkarmanıza gerek kalmaz.





    Sosyal Medyada Bilinirliğinizi Arttırmak Adına: Filigran

     Instagram Hesabınızı Organik Büyütmenin En Kolay Yolu: AKSİYON.ORG


    Araçlar (Filigran) Kategorisi: En önemli kategorilerden biridir. Zamanlı paylaşım ayarlarının yer aldı bu kategori sayesinden gönderilerin hem kopyaladığınız ortam içeriklerinin spama düşmesini engellersiniz hem de kendi markanızı vurgulayabilirsiniz. Bunun yanında görsellerinizin ve videolarınız kopyalanmasını engellemiş olursunuz. Ayrıca görselin boyut, saydamlık ve konumunu ayarlayabilirsiniz.






    Takipçi Sayınızı Arttırın?

     Instagram Hesabınızı Organik Büyütmenin En Kolay Yolu: AKSİYON.ORG


    Aksiyon sizin belirlediğiniz zaman aralıklarında ve belirlediğiniz hız ayarlarına göre sizin takipçi sayınızı arttırmanızı sağlar. Organik olarak takipçileriniz artar ve etkileşimde bulunurlar. Sizin satın aldığınız organik olmayan takipçilerin aksine size gerçek ve etkileşim yapan takipçiler kazandırır. Peki bunu yaparken hangi yöntemleri kullanır.

    Takip Et - Bırak Yöntemi: Bu en organik takipçi kasma yöntemlerinden biridir. Bir çok kullanıcı el ile takip yapıp bir süre sonra takibi geri bırakmaktadır. Ancak Bunu yapabilmesi için ciddi bir zaman gereklidir. Ve gününün bir kısmını uyuyarak ve diğer zaruri ihtiyaçları ile geçirmektedir. Bunun yanında bir mesleği de var ise sosyal medya hesapları için zaman ayırması mümkün değildir. Çünkü bir anda gün içerisinde binlerce kişi takip etmek mümkün değildir. Aynı şekilde geri bırakmak da mümkün değildir. Ancak bunu Aksiyon sayesinde zamana yayarak ve direkt iletişim kitlesini belirleyerek yapmak mümkündür. Bu en fazla dönüşleri almanın mümkün olduğu yöntemlerin başında gelmektedir.

    Toplu Beğeni Gönderimi: Sizin belirlediğiniz kitleye beğeni gönderimi yaparak kitlenin onunla etkileşimde olduğunuzun farkına varıp sizin de fotoğraflarınıza beğeni yapar ve bunun yanında sizi artık takip etmeye de başlar. Kullanıcıların en değer verdiği şeylerden biri beğeni işlemidir. Bir kişinin en sadık takipçileri beğeni işlemi yapan kişilerdir. Bunun için karşı tarafın ilgisini çekmek mümkün değildir.

     Instagram Hesabınızı Organik Büyütmenin En Kolay Yolu: AKSİYON.ORG


    Yorum Yöntemi: Seçilen kitle ve belirlenen zaman değerlerini kullanarak instagram kullanıcılarının paylaşımlarına yorum atarak kişisel hesaba yönlendirme yapmaktadır. Bu sayede kullanıcılara direkt telkin vermiş olursunuz. Kullanıcılara direkt olarak vermek istediğiniz mesajı verirsiniz. Bu sayede paylaşımına yorum gönderdiğiniz kişiyi hesabınıza yönlendirirken bir yandan da o kullanıcıyı takip eden kişileri de yönlendirme şansına sahip olursunuz. Hem yorum ve beğeni alma şansınızı arttırırken hem de takipçi arttırma şansınızı arttırırsınız.

    DM Atarak: (Bir Dahaki Güncellemede Aktif Olacak): Sizin verdiğiniz komuta göre kullanıcılara oto dm göndererek kendi hesabınızın reklamını yapmanızı sağlayacak bir yöntemdir. Size sadece dm’lere cevap vermek olacaktır





    Hız ve Zaman Ayarı

     Instagram Hesabınızı Organik Büyütmenin En Kolay Yolu: AKSİYON.ORG


    Instagram hesabınızı sizin adınıza yönetecek olan bu sistemin en önemli özelliği zaman ve hız ayarıdır. Hesabınızın sisin belirlediğiniz zaman dilimleri arasında uyumasını sağlayarak dinlendirebilirsiniz. Bu sayede spam riskini ortadan kaldırmış olacaksınız. Ayrıca hızı ister manuel olarak isterseniz bizim belirlediğimiz yavaş, orta, hızlı seçeneklerini seçerek işlemi başlatabilirsiniz.





    Özel Kitle Hedefleme

     Instagram Hesabınızı Organik Büyütmenin En Kolay Yolu: AKSİYON.ORG


    Etiket, Konum, Takipçi, Takip Edilen, Beğenenler, Yorum Yapanlar şeklinde 6 farklı hedefleme seçeceğine sahiptir. Bu sizin seçeceğiniz etiketler ve konum başta olmak üzere yukarıdaki saydığımız etkileşimleri gerçekleştirir. Siz hesabınız ile en ilgili konum seçeneklerini ve etiketleri seçerek farklı hedeflemeler yapabilir ve bu sayede dilediğiniz en etkili organik kitleye ulaşabilirsininiz. Takipçi, Takip Edilen, Beğenenler, Yorum Yapanlar burada ise iki farklı seçenek vardır. Sizin belirlediğiniz kullanıcı adları veya sizin hesabınız ile ilgili hedeflemeler yapar. Mesela takipçi hedeflemenizde kendi hesabınız seçeceğini seçtiğiniz zaman sizin takipçilerinizin etkileşime geçtiği kişileri hedef kitlesi olarak seçer. Ama kullanıcı adları dediğiniz zaman sizin belirlediğiniz kullanıcı adlarına göre hedefleme yapar. O kişiler ve o kişilerin son üç paylaşımının her biri ile etkileşime geçen kişilere karşı hedefleme yapar. Bu Dört hedefleme kriterinin işleyişi benzer biçimde çalışır.






    Özel Filtreleme Seçenekleri

     Instagram Hesabınızı Organik Büyütmenin En Kolay Yolu: AKSİYON.ORG


    Etkileşime girilecek hesaplar ile ilgili belirli kriterler belirleyerek en doğru hedef kitleyi seçmenizi sağlar. Paylaşım tarihi, Medya türü, En az- en fazla beğeni sayısı, En az- en fazla yorum sayısı, Etkileşim filtresi (Takipçileriniz ya da takip ettikleriniz ile ilgili bir ayar), Profil filtresi (aktif ya da fake hesapları tespit eder), En az - en fazla takipçi/takip ettiği sayısı gibi 12 farklı filtre ayarı vardır. Bu sayede en doğru kitleye ulaşabileceksiniz.






    Spam Riskini Azaltmak Adına Yüzlerce Etiket, Oto Yorum ve DM

     Instagram Hesabınızı Organik Büyütmenin En Kolay Yolu: AKSİYON.ORG


    Yaptığınız oto yorum ve oto Dm’ler sizin yazdığınız metinler doğrultusunda belirlenir. Bunun için Yüzlerce yorum ve DM metni yazabilirsiniz. Sistem havuz içerisinden sıra ile onları gönderecektir. Ayrıca spin özelliğini de kullanarak metin kombinasyonunu binlerce yapmanız mümkündür. Tüm bunlar etiketler için de geçerlidir.





    Repost Özelliği

     Instagram Hesabınızı Organik Büyütmenin En Kolay Yolu: AKSİYON.ORG


    Bir hesabın paylaşılarını re-post yani yeniden paylaşabilirsiniz. Bunu yaparken de altındaki yazıyı birebir çekebilir, az değişiklik yapabilir veya boş bir şekilde paylaşabilirsiniz. Birebir paylaşım yapmamak adına sistem size değişiklik hakkı vermektedir ki spam riski minimuma insin.






    Kara Liste - Beyaz Liste

     Instagram Hesabınızı Organik Büyütmenin En Kolay Yolu: AKSİYON.ORG


    Bu sayede hesabınızın sınırlarını en mükemmel şekilde belirleyebilirsiniz. Kara liste, çok fonksiyonel bir yapıya sahiptir. Anlam itibari ile asla iletişime geçmeyeceğiniz etkileşi alanlarını ifade eder. KAra listede üç farklı seçenek vardır. Etiket, kullanıcı adı, anahtar kelime; burada belirledğiniz kelimeler sizin asla etkileşime girmeyeceğiniz alanı belirler. Örneğin bir erkek kuaför hesabınız var ve siz asla kadın hesapları ile etkileşime girmesini istemiyorsunuz bunun için #gratis etiketi veya kadın ayakkabı kelimelerini işaretleyerek kadın hesapları ile etkileşiminizi min. Düzeye indirebilirsiniz. Beyaz liste, sizin aksiyon hesabında kurulmadan önceki takipçilerinizin kalmasını sağlar. Ya da isterseniz hepsini çıkarabilirsiniz. Bu sisin tercihinize kalmış.






    Aksiyon Otomatik Durdurma Limit Ayarları

     Instagram Hesabınızı Organik Büyütmenin En Kolay Yolu: AKSİYON.ORG


    Sizin belirlediğiniz sayılara göre aksiyon pasifize olur. Mesela beğeni, yorum, takip, takibi bırak, DM, repost sayıları, saat ve aksiyon yok ise diye 8 seçeceğe göre üst limitler koyabilirsiniz. Bu sayede aksiyon duracaktır.



    DonanımHaber'e Özel İndirimli Fiyatlar

    En düşük ücretli paket fiyatı 50₺, en yüksek ücretli paket fiyatı 400₺ olarak Güncellenecektir.

     Instagram Hesabınızı Organik Büyütmenin En Kolay Yolu: AKSİYON.ORG



    Ödeme Yöntemleri:

    Havale ve Shopier üzerinden kredi kartı ile yapılmaktadır. Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.


    Lütfen Sıkça Sorulan Soruları Okuyunuz
    https://aksiyon.org/p/sss


    Uyarılar; Kullanıcı sözleşmesi linki
    https://aksiyon.org/p/privacy_policy(Instagram 2019 Ocak ayında büyük bir güncelleme yapmıştır. Eski oto aktivite ayarları değişmiştir. Mutlaka bu güncelleme göz önünde bulundurulmalıdır


    Instagram Canlı Yayın İle Rutin Zamanlarda Soru-Cevap Yalıtacak ve Destek Verilecektir
    https://www.instagram.com/aksiyonofficial/



    İletişim İçin

    Whatsapp üzerinden iletişime geçiniz. Paket satın alan arkadaşlar ile ortak bir randevu saati belirlenecek ve sizin verdiğiniz zaman aralıklarında sizi telefon ile arayacağız.

    Whatsapp iletişimi için tıklayınız:https://api.whatsapp.com/send?phone=905313614752&text=&source=&data=




    https://www.youtube.com/watch?v=8VmF8AvOrGg&feature=youtu.be







  • Tesekkurler. Bot kullanmanızı önermem. Bazı durumlarda sosyal kanıtı arttırmak faydalı olabilir. Instagram otomasyonu ile çok daha ilginç bir seçenek. Örneğin SuSocial, tüm işlemleri (otomatik beğeniler, otomatik abonelikler vb.) otomatikleştirmek için iyi oranlar sunar. Bu hizmeti uzun zamandır kullanıyorum ve her şeyden memnunum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.