Şimdi Ara

Instagram Çalınıp Silinen Hesabı Geri Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen hafta takip programı yüzünden çalınıp silinen hesabımı kurtarmak için bi sitede bi anlatım buldum ve bugün hesabım geri açıldı. Belki işinize yarar diye paylaşmak istedim.

    Instagram’da, kullanıcılara “Hesabımı geçici olarak dondur” ve “Hesabımı kalıcı olarak sil” şeklinde 2 çeşit hesap kapatma seçeneği sunuluyor.

    “Hesabımı geçici olarak dondur” seçeneği ile hesabını kapatan kullanıcılar, kapatma işleminden en az 24 saat sonra kullanıcı adı ve şifresi ile yeniden giriş yaparak hesabınlarını tekrardan aktif hale getirebilirler.

    Ancak, “Hesabımı kalıcı olarak sil” seçeneği ile kapatılan hesaplar, hesap sahipleri tarafından tekrardan aktif edilemez. Yanlışlıkla veya hesabını kalıcı olarak silmeye karar veripte sonradan vazgeçerek hesabını geri almak isteyen kullanıcıların Instagram yetkilileri ile iletişime geçmeleri gerekir.

    Yukarıda da belirtmiş olduğumuz üzere, kalıcı olarak silinen hesaplar, hesap sahipleri tarafından her hangi bir şekilde geri açılamamaktadır. Yalnızca aşağıdaki Instagram iletişim formu ile Instagram yetkililerine ulaşarak silinen Instragram hesabını yeniden aktif edebilirsiniz.

    https://www.instagram.com/unsupportedbrowser


    Burada daha geniş anlatılmış, yazıyıda buradan aldım;https://www.teknodox.com/silinen-instagram-hesabini-geri-alma-islemi/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bencedeo -- 24 Şubat 2020; 14:6:14 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.