Şimdi Ara

Inspiron 1520 Delirten Problem: Seste Takılmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim laptopta çok acayip bir sorun var.
    Laptopın kendi hoparlörleriyle yüksek seste müzik dinleyince müzik ve laptop 3-5 sn de bir takılıyor. Bu olay ses seviyesi yüksek olunca ve de sadece rock-metal tarzı müziklerde oluyor. Xp de de denedim, aynı. Format atıp hiç bir şey kurmadan denedim, yine var, güncel sürücüler de dahil olmak üzere 1001 türlü audio driver denedim, yine çözülmedi. Bu hafta servise başvurdum. Hoparlörlerde sorun olduğunu söylediler, servis elemanı geldi hoparlörü değiştirdi. Maalesef hala problem devam ediyor. Bu arada sorunun hdd ile alakalı olduğunu da düşünmüyorum, dvdrom dan da denedim çünkü.

    1520 sahiplerinden ricam şu:
    Linkte verdiğim şarkıyı baştan sona yüksek seste bir kaç kere dinler misiniz? Daha sonra sonucu buraya yazarsanız sevinirim.

    Şarkı bu

    Bu da bendeki vahim durum

    Bu elektronik işinde ne kadar abuk sabuk problem varsa beni buluyor zaten. Geçen de 2 tane wireless adaptör aldım. Modeme şifre koyunca bağlanmıyorlar, şifreyi kaldırınca sorun yok.

    Not: Linklerdeki ilk yıldızlı bölgeyi "rapid share"; 2. sini ise 1. dosyada ". mp3" yapmanız gerekiyor.(Tırnaklar ve boşluklar olmuyacak)
    Bu forum neden rapid share linklerine izin vermiyor ki, problemlerimizi çözmek için bile kullanamıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychoirfan -- 20 Haziran 2008; 18:37:56 >







  • Beyleer yok mu bi 5 dakikasını ayırabilecek bir kişi. Forumda belki 100 lerce 1520 kullanıcısı vardır. Lütfen bir el uzatın bana da ya :P
  • Yok mu
    Yoksa sorunun sizde de olmasından mı korkuyorsunuz?
  • Winamp ile denedim bir problem yok. Başka playerla denediniz mi?
  • bu takılmalar bende de oluyo evet. 3-4 saniye sürmüyo ama. yarım saniye-1 saniye kadar... o da arada. dikkat etmemiştim ama sadece sesi yüksekken oluyo gerçekten. benimki biraz sorunlu cidden. servise götürücem ama başka sebepler de var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xxxyyyzzz81

    Winamp ile denedim bir problem yok. Başka playerla denediniz mi?

    Bin bir türlü programla denedim. İnternetten araştırıp denemediğim yöntem kalmadı. Bir türlü gitmedi. Bir daha servisi arayacağım sanırım. Bu arada siz son seste dinlediğinizden emin misiniz? Çünkü sadece sesi yüksek iken oluyor bu durum.

    quote:

    Orjinalden alıntı: PyroMancer

    bu takılmalar bende de oluyo evet. 3-4 saniye sürmüyo ama. yarım saniye-1 saniye kadar... o da arada. dikkat etmemiştim ama sadece sesi yüksekken oluyo gerçekten. benimki biraz sorunlu cidden. servise götürücem ama başka sebepler de var.

    Sorunun sadece bende olmadığına sevindim. Bu arada sizin durumunuza üzüldüm. Bu takılma çok gürültünün olduğu oyunlarda da oluyor bu arada.




  • Son seste dinledim. Peki kulaklıkla dinlerken aynı sorun var mı?
  • Kulaklık veya başka bir hoparlörle dinlerken kesinlikle bir kere bile olmadı. Bundan dolayı servis hoparlör sorunlu diye düşündü ama değilmiş. Bu durumda ben, sorunun ses kartından veya anakarttan kaynaklandığını düşünüyorum.
  • Harddisk değiştirildi. Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Sorun gitmiş gibi. Umarım ilerde tekrarlamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.