Şimdi Ara

insignia 1.6t veya 1.4t lpg??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dostlar biliyorum bu konu çok soruldu burada ve diğer forumlarda ama artık son kararı vermem lazım.asker dönüşü 5 ay sonra inşallah 2. el bi insignia alacağım ama bunun tek şartı benim için bu motorların herhangi birine lpg takılabiliyor olması ve motoru 50-60 binde elime vermemesi..çok araştırdım kafam tam karıştı..bu konudaki mesajlara göre kararımı vereceğim inşallah..cevaplar için şimdiden teşekkürler..



  • takip
  • 1.4T motorlar Almanya'da fabrika çıkışı olarak LPG'li satılıyor.Türkiye'deki bayi kampanyaları gibi sonradan takma değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arf007

    dostlar biliyorum bu konu çok soruldu burada ve diğer forumlarda ama artık son kararı vermem lazım.asker dönüşü 5 ay sonra inşallah 2. el bi insignia alacağım ama bunun tek şartı benim için bu motorların herhangi birine lpg takılabiliyor olması ve motoru 50-60 binde elime vermemesi..çok araştırdım kafam tam karıştı..bu konudaki mesajlara göre kararımı vereceğim inşallah..cevaplar için şimdiden teşekkürler..

    size tek tavsiyem aracınaza Vialle LPfi sistemini taktırmanız.. madem ki aracınızı yeni alacaksınız o zaman uzun yıllarda kullanacaksınız...

    vialle LPfi sıvı püskürtmeli lpg sistemidir... performans kaybı kesinlikle olmaz yuksek devirde dahi aracın yağ gibi aktığını hissedersiniz diğer eski sitem sıralı kitlere göre..

    ayrıca montajıda diğer sıralı sistemlere göre (ecer67 ) cok yuksek kalitede kullanılan (R115) ürünlerle montaj yapılıyor.
    - bakır boru yok yerine 340 psi a dayanıklı flex çelik hortumlar kullanılıyor...
    - buharlaştırıcı regülatör yok dolayısı ile su hortumunu kesip araya T parca atma yok..
    - vakum bilgisi almadiği için manifoldda ekstra vakum için delik açma ihtiyacı yok.
    - aracınız magnezyum subab ise ekstra hiç bir cihaza ihtiyacınız yok ( bir iki marka yağlama sistemi soğutucu sistem adı altında bir şeyler takıyorlar)ben ne kadar sağlıklı olduğu konusunda hala şüpheliyim.

    ayrıca vialle lpfi 2005 yılında takılmıs 8 yıldır sorunsuz binen hollanda montajı ve renault escpace sorunsuz 150 bin km yapmış.. iş yerim de bu yaz karşılaştım..

    size birkaç resim koyacağım.... you tube dan bu konuyla ilgili görsellere ulaşabilirsiniz..
     insignia 1.6t veya 1.4t lpg?? insignia 1.6t veya 1.4t lpg?? insignia 1.6t veya 1.4t lpg?? insignia 1.6t veya 1.4t lpg??




  • 1.4T'nin orijinal fabrika çıkışı LPG'li versiyonunun neden getirilmediğini anlamak mümkün değil.
  • ek resimler
     insignia 1.6t veya 1.4t lpg?? insignia 1.6t veya 1.4t lpg?? insignia 1.6t veya 1.4t lpg??




  • Ahmet Bey,

    Konu başlığı İnsignia 1.4 T ve 1.6 T fakat eklediğiniz fotoğraflar turbo insignia değil opel atmosferik motor.

    İnsignia Turbo montajlarınıza ait detaylı fotoğrafları, yakıt verilerini ve klasik sıralı sistem ile sizin sistem arasındaki farkları (tasarruf oran ve verileri ile) yazarsanız daha verimli paylaşımlar edinmiş oluruz.
    Z avoli / Brc / Prins gibi sistemler ile sizinki arasında yaklaşık 1000 TL oranında fark vardı en son hatırladığım kadarıyla ,
    Tüketicilerin bu farka rağmen Vialle lpfi seçmesi için sorunsuzluk, bakım maliyeti, verimlik, yaygın yetkili bayi ağı konularda açıklamalar yaparsanız biz tüketicilerin bilinçlenmesine daha fazla katkı sağlayabilirsiniz.

    Hayırlı işler / bol kazançlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.