Şimdi Ara

Insidious (2011) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
5.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Beğenenler çok beğenmiş, beğenmeyenler ise yerden yere vurmuş. Benim söyleyebileceğim tek bir şey var; filmi izlemeden önce amacım korku tatmini sağlamaktı, zifiri karanlığa yakın ve sessiz bir ortam sağlayıp izlemeye koyuldum. Ses efektleri için de kulaklık kullandım. Sonuç: ekrandan gözümü kaçıracak kadar gerildim bazı sahnelerde.

    Filmi izlerken ne amaçladığınız çok önemli. Ben bu filmi -çoğu filmi- o an nasıl bir keyif almak istiyorsam o ruh haliyle izliyorum ve o beklentiyi umuyorum. Ne olursa olsun, nasıl olursa olsun bir insan bir filmi beğendi diye zekasına laf etmek çok büyük zayıflık. Herkesin beğenme kriteri farklıdır. Bu işi şöyle düşünmek lazım; bir eleştirmenin beğenme kriteri 9/10 ve normal insanın beğenme kriteri 6/10 varsayalım. Hangisini seçerdiniz? Ben normal insan olmayı seçerdim; çünkü film izlerken amacım keyif almaktır. Düşünsenize eleştirme amacı güdüp 100 filmin 10'undan keyif almak çok kötü bir durum olurdu. En nihayetinde bu filmler keyif alalım diye çekiliyor, o bütçeler keyif alalım diye harcanıyor.

    Bunların sonucu olarak filme notum da 9/10'dur; çünkü beklediğimi bana fazlasıyla verdi.




  • izlerken cok gerildim.. Begendim filmi
    Sonlara dogru bozdu ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devam filmide çok başarılı.bundan sonra izlerseniz tek film izlemiş gibi oluyorsunuz.olaylar daha anlamlı hale geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda korkmadığım tek korku filmi . Hemen her korku filminde lavaboya çıkamam ben normalde . Ama güzeldi özellikle sonu İzlenmeli . 7/10 diyorum ben .

    Bunun devamı mı varmış ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 26 Aralık 2013; 1:26:12 >
  • Bu sefer korkutmadı.

    Insidious Chapter 2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ürüng Ayığ Toyon -- 26 Aralık 2013; 19:56:18 >
  • Şimdi izledim filmi.Gayet hoşuma gitti,ayrıca gerilim unsurları dışında konusu da iyiydi bana kalırsa.Bu hafta içinde ikincisini de izlemeyi düşünüyorum,sonu ilginçti.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.