Şimdi Ara

İnsanlık yararına Knight Online hangisi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 senedir bu oyunu oynuyorum.Üniversiteye giderken tanıştım sağolsun K2.Mezun oldum yüksek lisans yapmaya başladım.Yüksek lisans yaparken yarım dönemde işim olmadığı için 77 ye kadar karakter kastım ve sattım...Neyse bugün bir iş görüşmesinde insanoğlunun ihtiyaçlarına yönelik bir teklif aldım ve öyleki bu benim okurken aldığım bir teklif.Karakterimi 500 YTL ye satmıştım.Bugün 700 YTL avans aldım.Aklım başıma geldi.Karakterimi tekrar satın alıp arkadaşımın zarar görmesini engelledim ve içinde bulunduğum durumu anlattım ne mutlu bana herkes benim gibi ola bilse...Sulama barajı inşaatında görevli olucam.Çok basit görünür ama tarlalar için su kaynağı ek olarak belirteyim...Bu oyunun ne kadar önemsiz olduğunu anladım.Hayvanlarına sahip çıkan çobanlar varken benim için bu oyunu oynamak neymiş dedim.Ben şuan için kendi halkıma hizmet edicem ve bu baraj bir haberde duyrulduğunda benim burda katkım oldu diyicem.Ya Knight online haberlerde çıktığında işte o zaman bu bana kazığı attı diyicem.En kısa zamanda oyunu bırakıp insanlar için (buna en yakınlarınız dahil) birşey yapmanız kazanan siz olursun.Ne mutluki ben mühendis olmuşum bu oyun yüzünden ortaöğretim okuyan arkadaşlar kaybetmesin.Açıkça görülen ticari amaç için insanları sömüren bir oyun...Sonuçta sanal...Belki 20 sene sonra aklınıza bile gelmiyecek bunu iyi düşünün...Şu an mutluyum gerçekten oyunda sanal değerlikten çok real hayatta saygı duyuyorum.Knightonline'da 80 lvl karakterim var demeniz size birşey kazandırmaz.Ben bu yüzden işimi tercih ediyorum...Saygılarımla...










  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadlyprince -- 20 Nisan 2008; 4:19:27 >
  • evet
  • Tamam'da Bu oyun zaten başlıbaşına bir reklam.. K2Network Turkiye'ye tatile gelse az mı peşinden koşarlar ? Para kazanma konusuna gelince bu oyundan para kazana bir sürü kişi var.. Gerek GB gerek Premium satarak..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rotomix

    3 senedir bu oyunu oynuyorum.Üniversiteye giderken tanıştım sağolsun K2.Mezun oldum yüksek lisans yapmaya başladım.Yüksek lisans yaparken yarım dönemde işim olmadığı için 77 ye kadar karakter kastım ve sattım...Neyse bugün bir iş görüşmesinde insanoğlunun ihtiyaçlarına yönelik bir teklif aldım ve öyleki bu benim okurken aldığım bir teklif.Karakterimi 500 YTL ye satmıştım.Bugün 700 YTL avans aldım.Aklım başıma geldi.Karakterimi tekrar satın alıp arkadaşımın zarar görmesini engelledim ve içinde bulunduğum durumu anlattım ne mutlu bana herkes benim gibi ola bilse...Sulama barajı inşaatında görevli olucam.Çok basit görünür ama tarlalar için su kaynağı ek olarak belirteyim...Bu oyunun ne kadar önemsiz olduğunu anladım.Hayvanlarına sahip çıkan çobanlar varken benim için bu oyunu oynamak neymiş dedim.Ben şuan için kendi halkıma hizmet edicem ve bu baraj bir haberde duyrulduğunda benim burda katkım oldu diyicem.Ya Knight online haberlerde çıktığında işte o zaman bu bana kazığı attı diyicem.En kısa zamanda oyunu bırakıp insanlar için (buna en yakınlarınız dahil) birşey yapmanız kazanan siz olursun.Ne mutluki ben mühendis olmuşum bu oyun yüzünden ortaöğretim okuyan arkadaşlar kaybetmesin.Açıkça görülen ticari amaç için insanları sömüren bir oyun...Sonuçta sanal...Belki 20 sene sonra aklınıza bile gelmiyecek bunu iyi düşünün...Şu an mutluyum gerçekten oyunda sanal değerlikten çok real hayatta saygı duyuyorum.Knightonline'da 80 lvl karakterim var demeniz size birşey kazandırmaz.Ben bu yüzden işimi tercih ediyorum...Saygılarımla...

    çok güzel bi konu açmışın sana tşk ediyorum abi. özellikle abi diyorum çünkü sen benden büyüksün ve saygıyı hakeden birisin. ama sen ne kadar söylersen söyle burda abilik gösterecek pek çok kişi göremiyorum. kanıtlar gösterilerek , senin gibi konular açarak bu oyunun zararlı yanlarını ortaya koyanlara karşı gelip laf dalaşına girerek küçükleri de teşvik eder gibi işte onlar yalan işte bunlar yalan deyip akıl çeliyorlar. böyle yapanların da seni takmayacağını düşünüyorum. ya kardeşim ne demek yalan dolan. sen gidip ko yöneticilerinin içine mi girdin. onların hangi düşünceyle hangi amaçla yaptıklarını nerden bileceksin. insanlar nerelerde neler saklıyor. nelerle insanları kullanıyorlar. biraz kafanızı çalıştırın. yalan malan demekle haklı değilsiniz. oynamak isteyen oynar. bunları yapanlar sizin iyiliğinizi düşünüyorlar belki. bu konulara karşı çıkacağınıza birazda önem verin. lütfen millet bura çıkıpta ters laflar söyleyip durmasın. oynayacak oynar oynamayacak bunlardan ders alır bırakır. abim de bizlere örnek olmak için bizim iyiliğimizi düşündüğü için bu konuyu açmış ve küçüklerin hayatını elinden alan, okulundan uzaklaştıran, vaktini çalarak daha yararlı işler yapmalarını, derslere çalışmalarını engelleyen bir oyunu olduğunu söylemek istiyor. artık ne yaparsınız size kalmış.




  • Dediklerin doğruAma bişi var bu oyunu millet zevk için oynuyor.En azından ben öyle oynuyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeain* -- 20 Nisan 2008; 13:48:10 >
  • iyi güzel hoşda sağlık bir birey olunması için insanların hobileri vardır bazısı futbol oynar bazısı basket bazısı yüzer buda bizim hobimiz tabi sabah akşam kas olmaz ona bende karşıyım ama bu para mevzuna gelince beni zorlamıyorsa hobilerime ben neden para ayırmayım ki sen mühendis olmuşsun yarın halısahada maç yapsan ona para verince ne olcak oda oyun buda oyun aynı şey .
  • oyuna hiç para vermeden arderam char kasıp satanlardanım
    oyuna para verenler bence fazla kaptırmışlardır


    dediklerin %100 doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.