Şimdi Ara

Insanlardan asiri yoruldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1,5 aydan beri birkac cocugun ustume ustume gelmesinden o kadar bunaldim ki, kurtulamiyorum bunlardan. Yasamak icin bir sebep gormemeye basladim, bitsin bu film diyorum artik. Insanlarin anksiyetemi tetikleyip krize sokmalarindan biktim, guvensizlikten biktim. Yasama sevincim kalmadi kisaca. Ne yapip hayatimdan bunlari cikarabilirim? Yeni bir sayfa acmak istiyorum sadece.





  • yeni bir sayfa parasız açılmıyor genelde. bende ne para var ne sağlık. ne de arkadaş,çevre. bol bol düşmanım var.

  • Gerçekten ciddiye alınmaması gereken tipler hele hele sanaldaysa hiç ciddiye almayınız. Kendinizden başka kimse önemli değildir.

  • Zorbalığı, ilgi besler.


    O yüzden ilgilerini kes.Bunu nasıl yapabilirsin ? Umursamayarak.Çünkü canını sıktıklarını gördükçe daha da üzerine gelirler.


    Güçlü ol,caydırıcı görünmeye çalış bu kas olur, sakal bırakmak olur,dövüş sporlarıyla ilgilenmek olur(boks,muay thai,mma)


    Yıllarca dövüş sporuyla ilgilenmiş adamlar bile tanımadığı biri veya keko atarlanınca,tamam kardeşim sensin deyip çekiliyor.


    Zaten biliyor kekonun hakkından geleceğini ama risk almıyor haklı olarak.Gerek yok çünkü.Dışarıda kaybedecek bir şeyi olmayan o kadar çok insan var ki,keko bıçaklasa veya silah çıkarıp vursa,adamın kaybedecek bir şeyi yok zaten,en fazla 20 yıl yatar gene çıkar.


    Başıma gelen bir örneği de yazayım.Kavgayı tasvip etmesem de,diş göstermeseydim ezerlerdi beni.


    Bana eski işyerinde biri, bir anlığına diklenmeye ve ezmeye kalktı.


    Dedim hayırdır kavga mı istiyosun,gözlerimi büyüttüm ve sayko moduna geçiş yaptım,o an kavga tetikleyecek olsa kavga edecem yani.Ki hayatımda kavga etmemişim,sevmem de.


    Daha sonra kuyruğunu pısıp , süt dökmüş kediye döndü,çünkü beklemiyodu, saygı duymaya başladı bana.Güç veya tepki gösterince pıstı. Diş geçirebileceklerini düşündüklerini darlıyorlar.Klasik zorba.


    Ben sadece başıma gelen olayı anlatıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neduun -- 5 Kasım 2023; 9:3:25 >




  • ölene kadar devam..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.