Şimdi Ara

İnsana Okuma Alışkanlığı Nasıl Kazandırabiliriz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet bugün okumuyoruz ve okumadığımızın utandırıcı neticeleri de meydandadır. Düşüncede sığ, yeni terkipler yapmaktan mahrum bir yığın haline geldik. Okumaya karşı sadece iştahsız değil, aynı zamanda nefret eder durumda bir çoğumuz. Okuyanımızın bir kısmı da âdeta her şeyi yüzünden okuyor ve fikir adına yeni bir şey üretemiyoruz.
    Bütün faziletlerde olduğu gibi okumayı da bizden öğrenen dünün karanlık ruh, karanlık akılları, bugün okuyor, anlıyor ve düşünüyorlar. Evde, arabada, otobüs durağında, çantasında taşıdığı kitabı açıp okuyor ve kendi ölçüleri için zamanını en iyi şekilde değerlendiriyorlar.



  • Okumak insanın içinde olmalı ....Bunu sonradan belki zorla yaptaırabilirsiniz.Ama bir yere kadar.Kişiye zevklerinin ne olduğunu göstermek yani ne tür kitapları sizin deği de kendisinin belirlemesi bence her şeyden daha önemli .Bence dönüm noktası burası!
  • daha çocukken okulda öğretmeninizi,evde anne babanızı okurken görmezseniz değil 100 okunması gereken 1000 kitap da seçseniz ülkeniz öğrencilerinin okumasını sağlayamazsınız
  • şu an ben yukardakileri bile okuyorsam bence okuyorum sayılır. bilginin iyiysi kötüsü yoktur.
    kahvedekiler için daha geçerli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.