Şimdi Ara

İngiltere Vizesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İngiltere dünya ülkeleri içerisinde gerçekten prestijli ve gelişmiş bir ülke olma özelliği ile çok yoğun başvuru alan ülkelerden birtanesi durumuna gelmiş durumda. Hal böyle olunca da ülke konsolosluğu çok ciddi incelemeler yaparak baştan sona kapsamlı analizler neticesinde başvuru sonucunu olumlu ya da olumsuz neticelendirmekte. İngiltere vizesi için fotoğraf ölçüleri hususu pek çok başvuru sahibinin merak ettiği hususlardan. Son 6 ay içinde çekilmiş bir fotoğraf olması, ön cepheden yüzünün tüm ayrıntılarını gösteren ortalı bir fotoğraf olması, 35 mm x 45 mm ölçülerinde olması, arka fonunun beyaz renkte olması, fotoğrafın mimiksiz olması, biometrik fotoğraf çekinirken yüzünüzde herhangi bir çizik yara olmamasına dikkat ediniz, gözünüzde gözlük gibi unsurlar bulunmamalı.

    İngiltere vizesi için mülakat soruları insanların genel anlamda tedirginlik yaşadığı sorular bütününü ifade etmekte. Öyle ki mülakat esnasında gerilen ya da endişelenen bireyler doğru cevap verdikleri halde yüzlerindeki tedirginlikten dolayı karşılarındaki görevliye yalan söylüyormuş hissi verebilir başvuru sürecini sekteye uğratabilirler. Bu yüzdendir ki; herhangi bir şekilde panik olunmamalı.

    Karşılaşacağınız Sorular:
    ➔ Hangi amaçla İngiltere’ye gitmek istediğiniz
    ➔ Daha önce hangi yabancı ülkelere gittiğiniz
    ➔ Eğitim amacıyla mı gidiyorsunuz?
    ➔ Türkiye’de ne iş yaptığınız
    ➔ En son çalıştığınız şirket
    ➔ İngilizce öğrenmenin kişinin mesleğindeki önemi
    ➔ En son okunulan okuldan ne zaman mezun olunduğu
    ➔ İngiltere’de gerçekleştirilecek seyahate maddi gücünüzün olup olmadığı
    ➔ Aylık kazancınızın ne olduğu

    Gibi sorularla karşılaşacaksınız. Bu soruların tamamı ya da bir kısmı yöneltilebilir. Sorulara yanıt verirken gerçek ve doğru bilgileri vermeniz iyiliğinize olacaktır. Herhangi bir soruda paniklemeniz ya da endişelenmeniz doğrudan karşı tarafta olumsuz bir imaj yaratacağından hiçbir suçunuz olmasa dahi sırf paniklemeniz nedeniyle karşı tarafı da tedirgin edebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.