Şimdi Ara

İngiltere Vize Başvurusu Reddi Çeviri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Butwhoan

    quote:

    Orijinalden alıntı: M Touch


    quote:

    Orijinalden alıntı: Butwhoan

    quote:

    Orijinalden alıntı: M Touch


    quote:

    Orijinalden alıntı: Butwhoan

    quote:

    Orijinalden alıntı: M Touch


    quote:

    Orijinalden alıntı: Butwhoan

    quote:

    Orijinalden alıntı: M Touch

    Şirket bizim anasını satayım, zaten şirketi Sponsor olarak gösterdim bildiğin kapıdan kovmuşlar yani..

    bende okudum ve adamlar şundan çekiniyorlar , yani bu para şirketin parası ve senin ailenin üstüne değil . UK'ye girdikten sonra para aktivitesi olur diye çekiniyorlar.YANİ PARA SENİN AİLENİN KİŞİSEL HESABINDA OLMALI.Bu yüzden adamlar tatmin olmamıştır.

    Canım benim şirket aile şirketimiz zaten bunu belirtmiştim ki şu anda %51 hissesi bende

    Kardeşim her ülke MİNİMUM Nakit banka parası ister ben ingiltereyi bilmiyorum ama abd de bile genelde 6-7 aylık kurslar için 10 bin dolar falan gösterilir.Sen banka hesabında ne kadar gösterdin.Öbür türlü ev tapusu ev kirası şirket miş falan bunlar yan sanayi.

    200 - 300 bin hesapta para gösterdim bunun yanında 7 tane araba ruhsatı 6 arazi tapusu sigorta1 var aynı zamanda öğrenciyim okulumu doldurup başvurdum.

    200-300 bin liraya MALTA PASAPORTU ALIRSIN.AB sınırları içerisinde İSTEDİĞİN GİBİ DOLAŞIRSIN. AHAHAHAHAHA BOŞVER İNGİLTEREYİ BUNLAR ÜŞÜTMÜŞ.

    İngiltere'ye gidemeyince Amerika ya gitme kararı aldım bi danışmanla konuştum biz amerikaya gönderemediklerimizi İngiltere'ye yönlendiriyoruz dedi Amerika Vizesi daha zormuş yalan mı bu!?

    Şöyle söyliyim benim danışmanım var ve o danışmana türkiyede çok ünlü pastaneleri olan(adını vermiyim) sahibinin oğlu amerikada dil kursuna gidecekmiş Banka hesabı 7.000.000$USD gösterilmiş ama VİZE REDDİ aldı ve İngiltereye yolladılar.Ama ben o kadar para falan göstermedim bana vizeyi verdiler.ABD konsolosluğunda mülakat var.ABDli vize görevlisi seninle yüzyüze görüşüyor.İngilizce olarak koşuyorsun eğer adamı ikna edersen veriyor.Yoksa itlik yapıp red diyor.Kİ abd vizesinde 1 kere red aldınmı 2. sefer şansın %40.Kolay gelsin.

    Eyvallah sağolasın :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiyahPapyon


    quote:

    Orijinalden alıntı: M Touch

    @Sokemon teşekkür ederim

    @Siyahpaypyon reddedildiğini biliyorum ama hiç eksiksiz dosya teslim ettim para vb. sıkıntım da yoktu tam olarak çevirisini bunlar ne ayak? merak ettiğim için istedim

    Hocam Türksen ingiltereye girmen zor.Adamlar Türkleri sevmiyor yapacak bir şey yok bizde onlara bayılmıyoruz zaten ama kesin Türk olduğun için sorun yapmışlardır.Atalarımız bunları savaşta paramparça etti ya ondan dolayı bi kin besliyorlar anlayacağın kuyruk acıları var

    Kuyruk acısı ile alakası yok. Buraya turist gelince ne oluyor? Turisti ya dolandırıyorlar yada taciz ediyorlar. Türkiyede düğün arabasının önünü kesmek artık yasak neden mi? Çünkü şerefsizin teki damadın kafasını para vermedi diye cama sıkıstırıp öldürdüler. Hep türkiyede oluyo bunlar. Adamlar son derece haklı. Ne kadar kötü bir ülkede yaşadığımızı unutmayalım lütfen şans eseri yaşadığımızıda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben bilimsel bi proje yarışması için 10. sınıftayken abd'ye gitmiştim, 10 yıllık vize vermişlerdi. 11'deyken de ingiltereye dil okuluna gitmiştim. yani para ile alakalı olduğunu sanmıyorum. saygılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M Touch

    Şunu Tam olarak çevirebilecek bir hayırsever varmıdır??



    Hocam İngiltere konsolosluğu gerçekten çok kıl insanlardan oluşuyor. Sizde bunlardan birine denk gelmişsiniz aynı benim gibi :)
    Bende dil kursu için Şubat ayında ingiltereye gittim ilk başvurumda red yiyince sizin gibi moralim bozulmuştu.Sonrasında herşeyi tekrardan toplayıp üstüne birde ingilizce olarak bir mektup yazdım ve sorunsuz olarak vizemi aldım. Bendeki durumda size yakındı sponsorum babamdı. Şirket evraklarıda eksiksizdi ama o kıl insanlardan birine denk geldim. Sizde ikinci defa başvurun ve evraklar arasına bu red dilekçesini aynen koyup üstüne ingilizce olarak bu durumlara açıklık getiren bir mektup yazın büyük ihtimal alırsınız.
  • banada red verdiler geçen gün
    itiraz için 450 pound istiyorlarmış. resmen soygun
  • Selamlar,
    İngiltere vize reddi bir taraftan iyi bir taraftan kötü. İyi taraf ne için reddettiklerini biliyorsun. Çünkü konsolosluk Uzun bir mektup veriyor. Schengen vize redlerinde olduğu gibi 11 maddelik ne dedikleri tam anlaşılmayan bir red vermiyorlar. Red gerekçelerinizin aksini belgeler üzerinde ispat edebilirsen yeni başvuruda vize onayı alabilirsin ancak tüm red gerekçelerinin ortadan kaldırmak gerekecek.
    Dilersen böyle bir site var. Detaylı bir paylaşım. İngilter evine redlerinde yarar sağlayabilir.
    https://www.saltvisa.org/ingiltere-vize-reddi-sonrasi-tekrar-basvuru/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.