Şimdi Ara

İngiltere'de dil eğtimi almak istiyorum. İnglitere'de Hangi şehir ve hangi dil okulu olabilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
17.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hocam universite mezunu musun? Cunku eger mezun durumdaysan Internship/Traineeship e basvurabilirsin ikiside ayni sey zaten tek universiteden mezun olur olmaz gidersen internship diyorlar mezun olali 1 yili gectiyse traineeship diyorlar.

    Ingilizce gelistirmek icin WAT programi cok cok yetersiz zaten(gittim/test ettim/onayladim) cunku bu WAT ile gittiginiz firmalar birden fazla ogrenci aliyorlar ve o ogrencilerde genelde ayni sirket vasitasi ile geldigi icin Turk oluyor sonuc olarak turkce gelisiyor islerde zaten genelde arkaplan isler oluyor(mutfak/temizlik vs.) yani cok fazla dialog sansiniz olmuyor zaten 3 ayda gayet kisa bir sure.

    Internship/Traineeship programlarina katilmak icin ise universite mezunu olmaniz sart. Bundan sonra eger okudugunuz bolumle ilgili mesleklere yada 3 yil calisma tecrubesi olmasi kaydiyla alakasiz mesleklere basvuruyorsunuz isiniz buradan ayarlaniyor program 18 aya kadar surebiliyor. Eger universite mezunu degilsenizde H2B ye basvurabiliyorsunuz sanirim , yine onunda disinda ABD cesitli sertifika kurslari hatta basi dil okullari(LSI mesela) dil okulu bittikten sonra size OPT,/Intership hakki kazandirabiliyor. Yontem cok yani yanliz okul yontemiyle giderseniz okurken calismaniz olaniksiz maalesef ogrencilerin calisma izni yok ya kacak olarak calisacaksiniz yada okul bunyesinde calisacaksiniz , cok cok zor bir ihtimal ama disarida yasal olarak calisma icinde izin alma girisiminde bulunabilirsiniz.

    ABD ile ilgileniyorsaniz mezun forum a bakmanizi oneririm bu konuda sayisiz konu vs. var.




  • Heryeri araştırıyorum bu arada . Sanırım iyi bir bilgi ve birikime sahip oldum bu araştırmalarım sonucu. Çünkü her gittiğim yerde gerçekten benimle samimi ve gerçek bilgileri aldığıma inanıyorum.
    İngilterede dil eğitimi alacak bir öğrencinin cebinde en az 20 bin tl ve en az orta seviye inigilizce bilgisine ihtiyacı var. Bu sadece ön koşul. Bir de konsolosluğun size verip vermeyeceği cevap var tabi ve sizin seçtiğiniz okuldan memenun kalıp kalmayacağınız endişesi.
  • orta seviye ing. bilmeye gerek yok
    tanıdığım 2 arap vardı 1isi ilk geldiğinde sadece 3 kelime biliyomuş yes no water :D ötekiside meraba nasılsn gibi basit cümleleri.
    7 ayda en yüksek seviyenin 1 altına (pre inter. mi ne oluyor) çıkmışlar para lazım tabi en baş
  • Ben 13 ve14 yasımda iki kere 2 ser haftalık toplamda 7 bin tl ye gittim ilk
    cambridge studio
    2. Churchill house ramsgate de kalmıştım aile yani
  • İlk gidişimde 2. Sırada bitirdim kursu 2. De 3 sırada ve ingilizcem tam .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madem

    Heryeri araştırıyorum bu arada . Sanırım iyi bir bilgi ve birikime sahip oldum bu araştırmalarım sonucu. Çünkü her gittiğim yerde gerçekten benimle samimi ve gerçek bilgileri aldığıma inanıyorum.
    İngilterede dil eğitimi alacak bir öğrencinin cebinde en az 20 bin tl ve en az orta seviye inigilizce bilgisine ihtiyacı var. Bu sadece ön koşul. Bir de konsolosluğun size verip vermeyeceği cevap var tabi ve sizin seçtiğiniz okuldan memenun kalıp kalmayacağınız endişesi.


    Kaç ay kaldınız ?
  • Güney amerika'da cape townda ingilizce eğitimi çok ucuz ve kaliteliymiş Bu konuda bilgisi olan var mı araştıran ben çok fazla birşey bulamadım
  • Hocam burayada bi bak. Bek gecen sene buraylan Ingiltereye gitmistim http://www.teoriegitim.com/ingiltere-dil-okullari.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firebird06 -- 30 Haziran 2014; 17:58:06 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.