Şimdi Ara

ingilizceyi kurs yerine evde öğrenin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu gerçekten türkiyede aşılması gereken bir konu. dil öğrenmek isteyenler dil kurslarına akın eder. tabi verdikleri paranın haddi hesabı yok. dil öğrenmeyi pekala iyi bir grammar kitap seti ve kapsamlı sözlükle halledebilirsiniz. üstelik dil kursuna vereceğiniz paranın onda biriyle olur. bu ben kaç kişi tanıyorum üç kur bitiripte cümle kuramayan ve parası çalınmış insanları. ben ingilizce ve almancayı iyi seviyede böyle öğrendim. ama tek şart kendine güvenip inanarak evde çalışmak..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmnn -- 8 Aralık 2013; 15:58:23 >



  • bende bu sene bu şekilde düşünüyorum önemli olan evde zaman ayırabilmek
  • eğer evde zaman ayırabileceksenizwww.ingilizcevideo.org sitesi var burada basitten zora dogru youtube dan alınmış tasnif edilmiş videolar var
    şarkılar ve videolarla en azından birşeyler edinebilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmnn

    bu gerçekten türkiyede aşılması gereken bir konu. dil öğrenmek isteyenler dil kurslarına akın eder. tabi verdikleri paranın haddi hesabı yok. dil öğrenmeyi pekala iyi bir grammar kitap seti ve kapsamlı sözlükle halledebilirsiniz. üstelik dil kursuna vereceğiniz paranın onda biriyle olur. bu ben kaç kişi tanıyorum üç kur bitiripte cümle kuramayan ve parası çalınmış insanları. ben ingilizce ve almancayı iyi seviyede böyle öğrendim. ama tek şart kendine güvenip inanarak evde çalışmak..

    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.