Şimdi Ara

İngilizce Vistayı Türkçeye Çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın 5 sayfayıda kontrol ettim ama buna benzer bir başlık göremedim.Daha önce açıldıysa kusura bakmayın. Başlıktan da anlaşılacağı üzere, yurtdışından notebook geldi, fakat Vista ingilizce, format atmadan üstüne Türkçe Vista yükleyebilirmiyim? Yada format zorunluluğum varsa Türkçe Vista yada XP kurduğumda, orjinal laptop CD si ile sürücüleri yüklemiş olurmuyum?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: GÖKYAR

    Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın 5 sayfayıda kontrol ettim ama buna benzer bir başlık göremedim.Daha önce açıldıysa kusura bakmayın. Başlıktan da anlaşılacağı üzere, yurtdışından notebook geldi, fakat Vista ingilizce, format atmadan üstüne Türkçe Vista yükleyebilirmiyim? Yada format zorunluluğum varsa Türkçe Vista yada XP kurduğumda, orjinal laptop CD si ile sürücüleri yüklemiş olurmuyum?

    Eğer notebookta yüklü olan Vista sürümü Ultimate ise direk Windows Update'ten Türkçe dil seçeneğini indirebilirsin ama değilse Windows üzerinden direk yapılamıyor diye biliyorum, başka yerlerden Türkçe yama indirmek gerekiyor onlarda ne kadar sağlam bilmiyorum. Eğer formatlamak durumunda kalırsan sürücülerin son sürümlerini internetten indir derim ben ama eğer yanında ayrıca driver CD'si verildiyse ordan da yükleyebilirsin.




  • sadece windows ultimate ile türkçe yapabilirsin oem ya da kutu lisanssa.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.Sanırım Ultimate dediğiniz gördüğüm kadarı ile 159 dolar, tek çarem formatlamak olacak galiba... Peki ya, formatladığım zaman, notebook CD si ile driverleri nasıl yüklerim.Bildiğim kadarı ile bu CD aynı zamanda içinde Vista olan bir CD, yani CDyi taktığımda tekrar Vista yüklemek isteyecek, içinden Driverleri nasıl seçeceğim.
  • markalı bilgisayarlarad genelde işletim sistemi dvd'si verimiyor direk recovery'den kuruyorsun, bu da her markada değişiktir. hangi markaysa recovery bölümünden nasıl otomatik kurulum yapacagını sormak için o firmayla bi görüş,eğer recovery'se zaten sürücülerini de otomatik kendisi kurar sana sadece etkinleştirme ve windows update yapmak düşer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.