Şimdi Ara

İngilizce öğrenmek için yöntem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu sene kısa dönem içinde İngilizce işini halletmek istiyorum.Şuan önümde 2 seçenek var. 1. si kursa gitmek, 2.si ise çok iyi ingilizce bilen bir üni. öğrencisinden birebir özel ders almak.Şahsen ben 2. yöntem bana daha uygun düşeği fikrindeyim fakat sizlerden de bilgi almak istedim.

    Unutmadan çok kısa sürede bu işi halletmem lazım çok azda olsa temelim var.Ek olarak cd,kitap içeriği ile de takviye yapacam.

    Teşekkürler...



  • Özel ders elbette.
  • kelime kelime kelime.... bilmezsen kelime olursun lime lime bizim ingilizcecinin sözü
  • aptallar ders alır ders almak aptallar içindir kendine guveni olmayan tembel ve her sorumlulugu kendı omuzlarından atıp baskasına yuklemek isteyenler içindir.

    Bırak ingilizceyi çince bile öğreniceksen hiç bir ders almadan kendin öğrenebilirsin yeterki azmin olsun
  • Grameri öğren.Konuşmayı da film,dizilerden öğrenirsin.

    Ben mesela ingilizceyi hiç sevmedim.Ortaokulda tek kötü dersim ingilizceydi.Anadolu liselerinin ingilizce ağırlıkmı olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm.Lise1'de haftada 10 saat ingilizce gördük bende hep 90 üzeri aldım.Nasıl oldu bilmiyorum ama şimdi ingilizcem iyi.En büyük etken öğretmenim.Öğretmenim çok iyiydi ve hep dizi,film izliyorum.
  • Ilk once biraz ingilizce temelin olmasi lazim. Adini soyleyebilecek, zamanlar hakkinda fikir sahibi olabielcek kadar.
    Ondan sonra bi torrent sitesine uye ol. Film indir. Altyazisini indir izle. Surekli film izle.
    Evinde Dsmart veya Dijiturk varsa onlarin komedi kanallarindaki altyazili dizileri izle. Ama surekli izle, biseyler ogrenmeye calis..
    Sonunda zaten, filmlerdeki cumlelerin tekrarladigini goreceksin. Bu duruma geldigin zaman, yeterince iyi bir sekilde konustugunu goreceksin ingilizceyi.
    Tabii cesarette cok onemli. Sonucta konusamamak var
  • İnternetten, kitaptan falan kendin çalış. İlerledikten sonra Amerikan dizilerine başla. Yalnız ingilizce ses + ingilizce altyazı izleyebilecek kadar olunca, hiç baştan altyazıyı koyma. Çünkü altyazı bir yere bağlı bırakıyor seni. Sadece konuşmalarla idare et. Git gide anlamaya başlıyorsun her söyleneni. Tabi bir seviyeden sonra.
    + Omegle takılırsın. Oradakilerin bir çoğunun ingilizcesi senden iyi değil zaten. İlerlediğini gördüğün zaman geceleri geç saatlere kadar dur Amerikalılar oluyor hep. Onlarla konuşursun. Kafa adamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fail3d -- 26 Temmuz 2009; 23:44:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RemoteShoulder

    aptallar ders alır ders almak aptallar içindir kendine guveni olmayan tembel ve her sorumlulugu kendı omuzlarından atıp baskasına yuklemek isteyenler içindir.

    Bırak ingilizceyi çince bile öğreniceksen hiç bir ders almadan kendin öğrenebilirsin yeterki azmin olsun



    LOL
  • OMEGLE
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fail3d

    İnternetten, kitaptan falan kendin çalış. İlerledikten sonra Amerikan dizilerine başla. Yalnız ingilizce ses + ingilizce altyazı izleyebilecek kadar olunca, hiç baştan altyazıyı koyma. Çünkü altyazı bir yere bağlı bırakıyor seni. Sadece konuşmalarla idare et. Git gide anlamaya başlıyorsun her söyleneni. Tabi bir seviyeden sonra.
    + Omegle takılırsın. Oradakilerin bir çoğunun ingilizcesi senden iyi değil zaten. İlerlediğini gördüğün zaman geceleri geç saatlere kadar dur Amerikalılar oluyor hep. Onlarla konuşursun. Kafa adamlar.


    evet bende bu yöntemle oldukça geliştirdim kendimi avatar izledim en son çizgi dizi olduğu için cümleler basit yapılıydı anlamak kolaydı daha da katkısı oldu bu yüzden

    dizi izlemeni tavsiye ederim günlük yaşayan dil sonuçta




  • bence 2. yöntem















































    sizce ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.