Şimdi Ara

İngilizce ödevim için yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 12.sınıf öğrencisiyim ingilizcem iyi fakat performans ödevine zaman ayıracak vaktim yok. Pazartesi günü son gün pazartesi matematik sınavı ve deneme var onlara çalışacağım internetten bir kaç birşey bulup düzenledim. Acaba gramer ve Türkçe'sindeki hataları düzeltip mesaj olarak yazarmısınız çok makbule geçer.
    Teşekkürler şimdiden.


    Türkçesi :
    Benim Günüm

    Bir öğrenci olarak, ben basit bir hayatım var. Ben yataktan erken kalkmak ve vücudumun parçalarını temizlemek ve ben kahvaltı bir brush.Then ile benim diş fırçası.
    Ben genellikle benim iyi arkadaşları ile okula gitmek. Okula giderken benim friends.The sınıfları 10:30 de başlayacak konuşmayı severim Bizim sınıf İstiklal Marşı biz çok dikkatli öğretmenlerin öğretilerini dinlemeye sınıflar vb Sosyal Bilimler, Fen, Matematik gibi sung.All bizim konular sonra sonra başlar.
    Okul 16:30 biter home.I doğru yerde benim kitap ve notlar koymak öğleden sonra ve ben geri almak ellerimi yıkamak ve face.After yeme, ben g oto çalmak. Ben arkadaşlarımla futbol, basketbol ve diğer oyunları.
    Ben 18:00 de eve dönmek ve benim homework.After ödevlerini yapıyor musun, ben okumayı severim yaklaşık iki buçuk hour.Because için okuyun.
    21:30 benim akşam yemeği. Akşam yemeğinden sonra ben tv izlemek ve 10:00 de ben g oto yatak

    Bu, tüm bir öğrenci olarak benim günlük yaşam hakkında olduğunu.


    İngilizcesi:
    My Day
    As a student, I have a simple life. I get up early from bed and clean my parts of the body and brush my teeth with a brush.Then I have breakfast.
    I usually go to school with my good friends. On the way to school I like talking my friends.The classes begin at 10.30 A.M. Our class begins after after the National Anthem is sung.All our subjects like Social Studies, Science, Mathematics etc. In the classes we listen to the teachings of the teachers very carefully.
    The school finishes at 4.30 P.M. in the afternoon and I get back home.I put my books and notes in the proper place I wash my hands and face.After eating , I g oto play. I play football,basketball and other games with my friends.
    I return home at 6 P.M. and I do my homework.After doing homework, I read for about two and half hour.Because I like reading.
    My dinner at 9.30 pm. After dinner i watch tv and I g oto bed at 10.00 pm
    This is all about my daily life as a student.





    Türkçesi :

    Bizim tatil sırasında dinlenmek ve eğlenmek çünkü Herkes tatil seviyor . Biz hobiler , seyahat bizim favori spor oynamak ve uygulama için yeterli zaman olsun . Benim son tatil hakkında size anlatacağım aşağıda .
    Ailem bana yaz tatili için gitmek için bir ülkeyi seçmek için izin ve ben hep Amerika'ya gidiş hakkında hayal etmişti . Annem ve babam 15 Haziran , babam işten beni aradı ve biz bir ay tatil için Amerika'ya gidiyoruz söyledi 2007akşam oldu , ona seyahat için kabul etti ve . Babam o zatenbilet aldım söyledi . 1 Temmuz günü biz Amerika'ya gitti ve ben her zaman bir hayalim vardı çünkü Disney topraklara gitmek küçükken biz California State seçtik , onu ulaşmak için bize 12 saat sürdü çok uzun bir yolculuk oldu . En kısa sürede biz vardık , ben sadece resimlerde gördüğümgüzel manzaralarını görmek için çok mutlu oldu. Biz Irvine denilen bir yerde5 yıldızlı bir otelde kaldı . Ertesi gün biz oradagüzel yerleri görmek için gittim , bu yüzden tehlikeli oyunlar çok var o ? Sa çok büyük parkı , altı bayrak için gittik ve çok eğlenceli oldu . Biz yüzmeye gittigün sonra yani biz ,Laguna Beach gitti ? Sa çok temiz ve güzel bir yer , ve insanlar ile çok kalabalık . Benim mayo çok renkli oldu ve ben gerçekten sevdim . Sonra , birçok yerde ziyaret edildi, diğer gün , biz de knots berry farm adlı başka bir büyük parka gittik ve orada olmak çok eğlenceli , ve nihayet Disney topraklara gitti . Bu bir rüya gibi oldu, benfilmlerde görmeye alıştığımız ve kar beyazı ve7 cüceler gibi sevilen tümkarakterleri gördüm ve Mickey Mouse ve Minnie fare gördüm büyük kaleler gördüm . Ve ben Aladdingöstermek için gitti , o kadar heyecan verici oldu. Tüm bu eğlenceli yerlere bizi aldıktan sonra , baba ve anne yüzden çok büyük alışveriş merkezleri için gitti ve ben South Coast Plaza , market ve diğer daha onların isimlerini hatırlamıyorum biraz alışveriş yapmak istedim . Yolculuk sırasında ben hayatımınen iyi gezi oldu o gün inanılmaz ve unutulmaz düşündüm ve ben tekrar tekrar diliyorum.

    İngilizcesi:

    Everybody loves holidays because during our holidays we can relax and have fun. We get enough time to travel, play our favorite sports and practice our hobbies. Below I will tell you about my last holiday.
    My parents allowed me to choose a country to go to for my summer holiday and I had always dreamed about going to America. Mum and dad agreed to travel to it and, it was the evening of June 15th, 2007 when my father called me from his work and told me that we are going to America for one month holiday. My dad told me that he already bought the tickets. On 1st July we traveled to America and we chose California State because I always had a dream when I was little to go to Disney land, it was a very long journey which took us 12 hours to reach it. As soon as we reached, I was very happy to see the beautiful views that I only saw in pictures. We stayed in the 5-star hotel in a place called Irvine. Next day we went to see the nice places there, so we went to six flag, it?s a very big park that has lots of dangerous games and it was very fun. The day after we went to swim so we went to the Laguna Beach, it?s a very clean and nice place, and its very crowded with people. My swimming suit was very colorful and I really liked it. Then, for the other days many places were visited, we also went to another big park called knots berry farm and it was very fun being there, and finally we went to Disney land. It was like a dream, I saw big castles which I used to see in the movies and saw all the characters I loved like snow white and the 7 dwarfs, and I saw Mickey Mouse and Minnie mouse. And I went to the show of Aladdin, it was so exciting. After taking us to all these fun places, dad and mum wanted to do some shopping so we went to very big malls and I remember their names which are south coast plaza, emporium and other more. During the trip I thought those days were amazing and unforgettable it was the best trip of my life and I wish that it will repeat again.
    Türkçesi :

    Bir gün arkadaşım ali duygu ve ben tatile çıkmaya karar verdik. Hepimizin ayrı fikirleri vardı, karar verdik ve Marmaris'e gidecektik. Arabamız olmadığından dolayı otobüs ile gitmeye karar verdik. Biletlerimizi aldık ve yolculuğumuz başladı. Çok mutlu ve sevinç içinde
    bir yolculuk geçiriyorduk. Marmaris'e indiğimizde hava çok sıcaktı. Otelimize vardık ve odamıza yerleştik.

    Deniz muhteşem gözüküyordu. Ali yüzmeyi çok iyi bilmiyordu. Ali kıyıda yüzmeye çalışıyordu, duygu ve ben çok iyi yüzücüydük. Harika eğlenmiştik Marmaris'te. Ankara'ya döndüğümüzde hepimiz çok üzülmüştük bu güzel tatil bitti diye...



    İngilizcesi:

    One day I went for holiday with my friends Ali and Duygu. We all had the same idea we decided and we were going to go to Marmaris. Because we didn't have a car we decided to go there by bus. We bought the tickets and the travel started. We were all happy and having a really nice travel. When we got off the bus the weather was extremely hot. We reached our hotel and settled down to our room. The sea was looking awesome. Ali was not good at swimming. He was trying to swim at the edge of the sea. Duygu and I swam too. We really enjoyed our holiday. When we turned back to Ankara we were all sad cuz this beautiful holiday was over







  • google translate detected

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.