Şimdi Ara

İngilizce Muafiyet sınavı hakkında [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar İÜ inşaat mühendisliğine kaydımı yaptırdım.
    Bölüm %30 ingilizce ama sınav zorunlu eğer sınavdan 60 alamazsam 1 sene hazırlıkta kaybım olacak.
    Sınav 9 eylül de bu 1 ay içerisinde gerekirse özel ders alarak o sınavı geçmek istiyorum sonuçta 1 senede harcayacağım para özel ders parasından çok daha fazla olacak.

    Bulunduğum yerde amerikan kültür var ingilizce kursu olarak ders başına 80tl istiyorlar 50 saat alsam 4000tl ye patlayacak.

    Sizce başka ne tür alternatiflerim var?
    Çıkacak konuları bulmam mümkün mü?
    Benim durumumda olanlar ne yapmayı düşünüyor?

    yorumlar için şimdiden sağolun.



  • Ben sana daha ucuza bu işin mantığını kavratarak öğretebilirim ,ben bu dili öğrenmeye aşırı yabancı dil merakımdan dolayı 15 yaşında başladım, kafaya koymuştum bi kere... her gördüğümü araştırmaya başladım , hikaye kitapları, gazete yazıları, filmler gelistirmem icin bana yardımcı oldu. Cok fazla istek duyuyordum , dil öğrenmek için belli bir metodoloji kullanmadım... suan 19 yasindayim, cabalarim sonucu upper intermediate seviyesine geldim ve halen kendimi geliştirmeye devam ediyorum... bölümüm ingilizce ile alakalı değil ,henüz üniversite okumuyorum, burdaki çoğunluk gibi bende bu sene üniversiteye yeni başlıycam. Aslında bu dili öğrenmek için kurstan daha fazlasına ihtiyaçın var, sadece senin eksikliklerine yönelik eğitim alman gerekir.Her ne kadar eğitimde alsan kendini geliştircek, öğrendiklerini kalıcı hafızana yerleştirebilecek çalışmalar yapman gerekiyor, bu işe ilk olarak BEGINNER seviyesindeki basit kitapları okuyarak baslamalısın, EĞER GRAMER KITAPLARINDAN DILBILGISINI OGRENMEYE KALKISIRSAN MUHTEMELEN BIR SURE SONRA OGRENDIKLERINI UNUTUCAKSIN! AMA EGER DEDIGIM GIBI BASIT BIR HIKAYE KITABI ALIP SOZLUK YARDIMIYLA OLAY ORGUSUNU KAVRAMAYA CALISARAK ILERLERSEN HICBIRSEY EZBERLEMENE GEREK KALMAYACAK! ZAMANLA HERSEY KAFANDA OTURACAK. sınav icin 1 ayın var, eğer ciddi düşünüyorsan ben sana yardım edebilirim.


    BU ARADA INGILIZCEYI DERS OLARAK DEGILDE BIR SORUMLULUK OLARAK GORURSEN ISIN DAHA DA KOLAYLASIR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi integrated96 -- 7 Ağustos 2015; 2:41:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.