Şimdi Ara

İngilizce kursu fiyatları ne kadardır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
21.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaz tatilinde ingilizce kursuna gitmeyi düşünüyorum gideceğim kurs şehrin en iyi yabancı dil kursu ve alışveriş merkezinde öyle olduğunu göz önünde bulundurursak aylık kaç liradır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kur başı 1200 TL alırlar. Yani iki kur atlarsın maximum. 2500 TL gözden çıkar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inTears

    Kur başı 1200 TL alırlar. Yani iki kur atlarsın maximum. 2500 TL gözden çıkar.

    Ünideki hazırlık daha mantıklı o halde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: J.Valjean


    quote:

    Orijinalden alıntı: inTears

    Kur başı 1200 TL alırlar. Yani iki kur atlarsın maximum. 2500 TL gözden çıkar.

    Ünideki hazırlık daha mantıklı o halde

    Ben her zaman ünilerdeki hazırlığı tavsiye ederim. Çünkü onlar sana sınav yapıcaklar ve onlar ona göre seni hazırlayacaklar. Daha akademik olur hem de.
  • @omersa900

    Başlangıç seviyeniz önemli. TOEFL ve IELTS kursları için C düzeyinde dil bilmelisiniz. Eğer seviyeniz A1 veya A2 ise, B1 ve B2 şeklinde kurları geçmeniz gerek. Kur başına 1000-1200 arası ücret alırlar. Eğer okuduğunuz ve dinlediğinizin %60 a yakınını anlıyorsanız B kuru olabilirsiniz. %80 e yakınını anlıyorsanız C kurusunuz demektir. Eğer kursa gideceğiniz yer size deneme sınavı yaparsa muhtemelen seviyenizi düşük göstermeye çalışırlar. Ona dikkat edin..
  • Üniversitedeki hazırlıkta verilen ingilizce çok basit. Eğer. Sıfırdan öğreniyorsan mantıklı gelebilir, onun dışında önermem. Birde kursda verilen eğitim nasıl onu iyice araştır. Sana tavsiyem evde kendin öğrenmen olur. Sonuçta internette bolca kaynak var. Gerekli kitapları alırsın. Dizi ve filmler ile dinlemeni ve konuşmanı ilerletebilirsin. İngilizce gibi bir dilde kursu gereksiz görüyorum. Karar sizin tabiki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amacınıza bağlı bir durum. Ne için gideceksiniz ? Genel İngilizce , İş İngilizcesi , Konuşma vb. En iyi yabancı dil kursu kanısına nasıl vardınız bunu da merak ediyorum fiyatı bilmez iken. Bu işlerde çok dikkatli olun derim .Ayrıca sertifika konusunu da mutlaka sorun soruşturun. Seviyenize göre fiyat çıkaracaklardır. Eğer hiç seviyeniz yoksa yüklü miktar da çıkacaktır.

    Erken kayıt dönemleri olabiliyor takip edin derim. Evde kendinizde kaynak alıp çalışabilirsiniz eğer hiç seviyeniz yoksa kursa gidin derim. Ancak bende zamanında sıfır İngilizce ile gitmiştim çok resmi bir yerdi. Söylemek istemiyorum burdan. Derslere girdiğimde hocaların hep İngilizce konuştuğunu, yaptıkları kurların çok dengesiz olduklarını gördüm. Tamam belli bir yerde İngilizce konuşması iyi ancak hiç bilmeyen birisi dersten ne anlayabilir ki ?

    İngilizce de olmayan seviyeleri oluşturup araya sokuşturuyorlar.Buna göre de daha fazla para veriyorsun ve 6 ayda bitecek kurs 12-13 ayda bitiyor. Aralarda birde kur sınavları var. Yazılı sözlü olarak. Anlayacağın karışık bir durum. Gideceğin yere aklına takılanları mutlaka sor.Konunun biraz dışına çıktım ancak söylediklerim tecrübeyle sabittir. Bu yüzden bir bilgilendirme ihtiyacı hissettim :). İyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysigz -- 12 Haziran 2017; 23:51:22 >




  • Ben de gideceğim ve çok gerekli benim için, amerikan kültür ingilizce kursuna sordum ingilizce ile ilgili sadece bir kaç kelime biliyorum. Yani başlangıç seviyem a1 bana dili anlayıp konuşman için b2 kadar gitmen gerek dediler. 4 kur yapıyor buda 3200 tl fiyat verdiler. Acilen bir yere yazılmam lazım, onun içinde düzgün bir yer bakıyorum bildiğiniz bir yer var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.