Şimdi Ara

İngilizce Bilen Ortak Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Sanırım konu için en uygun yer burası. (Forumda böyle bir konu açmak yasak ise veya konunun yeri burası değilse şimdiden affola.)

    Anlatmak istediklerimi kısa ve net olarak ifade etmeye çalışacağım.

    Bundan 8 ay önce ingilizce dekorasyon üzerine bir site açtım. Hitimin çok az olmasına ve kopyala - yapıştır içerik girmeme rağmen günlük 1$ kazanıyordum. Sonra bu içerik olayını bota bağladım. Bot baya içerik çekti, sonra google adsense incelemeye takıldı ve sitem ban yedi içerik yüzünden.
    1 aylık site, 25-30 hit, kopyala-yapıştır içerik bile günde 1$ bırakıyordu. Webmaster dünyasında bilindiği gibi ingilizce siteler hemen her alanda çok güzel paralar kazandırıyor. Benim burada tek sıkıntım içerik. Hatta dağa doğrusu özgün içerik. Artık spinleme olayıda ingilizce sektöründe bitmek üzere.

    Diyorum ki;
    Benim farklı alanlarda 2 tane ingilizce sitem var. (Birisi 8 aylık dekorasyon sitem yukarıda bahsettiğim, diğeri de yeni kurduğum başka alanda bir site) Bana içerik konusunda sorunsuz yardım edebilecek bir kişiyle ortaklık oluşturmak istiyorum. Şöyle ki; İngilizcesi iyi olan (özellikle reading-writing), Wordpress'e hakim yada en azından gösterirsen yazı ekleyebilirim diyen, adsense, seo gibi konularda yüzeyselde olsa bilgisi olan ve yeteri kadar zamanı olan bir arkadaş arıyorum.


    Arkadaş ilk başlarda günde 2 - 3 adet özgün makale girişi yapacak hepsi bu. Başka bir şey istemiyorum. Sitenin diğer tüm masrafları hosting, seo, backlink vs bana ait olacak arkadaşıda gelire %50 ortak yapacağım.

    Kopyala-yapıştır içerikle bile bir noktaya kadar çok az da olsa kazanıyorsunuz. Özgün içerik sayesinde hem hit artacak hemde gelir çok daha artacaktır. Bunun yanında seo işlemleri de yapıldı mı iş tamamdır.

    Bu noktada bana katılan arkadaşlar varsa pm ile skype adreslerini bırakmlarını rica ediyorum. Kafanıza takılan bir şey varsa konu altından veya pm atarak sorabilirsiniz.







  • Evet arkadaşlar arayışım devam ediyor.
    Makale derken de kimse korkmasın ortalama 200 - 250 kelime özgün yazıdan bahsediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.