Şimdi Ara

İngiliz tanklarının ne özelliği var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu ingiliz tankları belki mobilde böyledir bilmiyorum ama tek çeşit . Kullandım hiçbir işe yaramıyor . Benim bilmediğim bi özelliği fln mı var . Çünkü kullananlar var görüyorum :D Kullanılacak gibi değil



  • Gereksiz tanklar. Sadece çeşitliliği artırmak için yapılan tanklar bence. Bir özelliği ön plana çıkmıyor ve Amerikan, Alman, Rus tankları varken onlar saçmalık olarak duruyor. Ama bu ağaçlar araştırıldıktan sonra bazı tanklar için tercih edilebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A C O

    Gereksiz tanklar. Sadece çeşitliliği artırmak için yapılan tanklar bence. Bir özelliği ön plana çıkmıyor ve Amerikan, Alman, Rus tankları varken onlar saçmalık olarak duruyor. Ama bu ağaçlar araştırıldıktan sonra bazı tanklar için tercih edilebilir.

    süper açıklamışsınız hocam tebrik ederim. hiç FV215b ile oynadınız mı? Ağır tank sınıfında geçmesine rağmen çoğu orta tankta olmayan odaklama süresi var. Seri,hızlı aim,düşük dolum süresi. Akıllıca oynandımı bence çok etkili oluyor. Attığını hiç kaçırmıyor.
  • ReiCheN kullanıcısına yanıt
    e5 in olduğu bi dünyada 215b ye yer yok
  • E5 ten kastınız T110E5 ise o tanka da sahiptin. ikisinin çok farklı oyun yapısı var,bu yüzden kıyaslanamaz ben sadece ingiliz tanklarının bir hiç olmadığını,gereksiz yere olmadıkları görüşümü paylaştım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockme.baby

    Bu ingiliz tankları belki mobilde böyledir bilmiyorum ama tek çeşit . Kullandım hiçbir işe yaramıyor . Benim bilmediğim bi özelliği fln mı var . Çünkü kullananlar var görüyorum :D Kullanılacak gibi değil

    İngiliz tanklari oyunun uvey evlatlaridir ozellikle heavyleri..fantazi icin fv 215 183 kasilabilir ama oda cok dengesiz bir tank ne vuracagi belli olmuyor 800 de vuruyor 1500 de..sonra bekle bekle yarim dakika doldurmak icin..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngiliz heavyler bence kötü tanklar değiller.

    Conqueror ile oynuyorum gelene kadar da sıkıntı çekmedim mükemmel bir topu var. Bu bir çok şeyin önüne geçiyor zaten. Tanka alıştıktan sonra gayet zevkli.

    Fv 304 ile hiç oynadınız mı bilmiyorum. Denemeniz lazım anlatamam.

    Bence o ağaca gereksiz demek yanlış olur. Bence bu oyunda tier 5 den sonra kötü denebilecek tank yok. Varsa da şu an aklıma gelmiyor.
  • Sinir bozucu taret zırhları ve yüksek gun depression...

    TD'leri de, bacayı gizleyebilirsen mükemmel iş yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 1 Ocak 2015; 8:28:29 >
  • ben mobilden oynuyormda cokda kotu degil be oyunda heavyleri semazen gibi etrafnda dondurmek zevkli oluyor bire birde heavylere bir etksi yok ben 4 seviye conventer a ksdr geldim . Hala da devam ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingiliz tanklarinin karekteristik ozelliigi hizli dolum sureleridir, tum siniflari gider rakiplerine gore daha seri ve isabetli ates eder buna ek olarak agir tanklari siniflarina gore oldukca zirhli, mediumlarin depression degerleri yuksek ve TD agir zirh degerleri ile meshur, yeni TD serisi ise zirhsiz ama olumcul ates gucleri var. Arty leri ise yuksek aicdan ates ettikleri icin kritik noktalarda imkansiz acilardan hedefi indirebiliyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 23 Ocak 2015; 23:16:45 >
  • Zırhlarıı :)

    Hele matilda... 4 tank çevremi sarmıştı valla hepsi birden ateş ediyor 4 unude almıştım hiç biri delemiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 24 Ocak 2015; 12:48:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.