Şimdi Ara

İngiliz Cocker sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim ingiliz cocker'ım var.Sorunum şu;eve giriyoruz koşuyor koltuğa oturuyor.Ona evin üst katında bir oda yaptım.Yatağı,koltuğu,yemeği,oyuncakları hep orada.Eve girince salonun koltuğuna oturuyor.Salondan çıkmak bilmiyor.Zorla götürmeye çalışınca da hırlıyor sürekli.Isırmıyor ama "Rahat bırakın" der gibi diş geçiriyor.Mecbur tasma takıp zorla götürüyoruz ve 10 dakika uğraşıyoruz.Ne yapmamız gerekir tavsiyesi olan var mı ?Yaşını doldurdu 1,5 yaşında falan.



  • Fransiz bulldogum var , belki inatcilik konusunda yarisabilecek bi cins. Ne yazik ki tek cozum patronun kim oldugunu gosterecek bi sekilde buruna kuvvetlice gazeteyle vurmak, dis geciriyosa cok kucaga almis, cok simartmissiniz. Eger sesi gur cikmaya basladiysa cezalandirma sisteminizi gozden gecirin, cookerlar ipi ele almamasi gereken bi cins. O sizin deil siz onun kopegi olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam aynı durum bizde vardı,ne zaman üst kata odasına çıkarsam ki güzel yataklı oyuncaklı bir odaydı deliriyor koşturuyordu.orayı ceza gibi görmeye başladı aksini öğretemedik artık bizimle salonda oturuyor o kazandı anlayacağınız...
    Cocker çok inatçı ve insan aşığı bir cins.siz nerdeyseniz o da orda olmak istiyor.misal biz yukarda odasında oturursak şimdilerde geliyor fakat biz odadan çıktığımız an koşturarak salona:)
    Alıştık vallahi bizde şimdi yukarı gitse noldu ki diye bozulurum herhalde:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.