Şimdi Ara

İndirim bitti. 250 TL 250 TL Üzerinde 100 TL İndirim 'İLK MESAJDA FIRSATLAR'(newegg.com) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
22
Favori
56.359
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sanırım kargosu hala paketlenen bir ben varım. 5 gün oldu 2 ssd kargoya verilemedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PeopleAreStrange

    Laptopa RAM almıştım . Öngörülen teslimat tarihi 30 kasım gözüküyordu öngörüldüğü gibi bugün teslim ettiler. Kargo poşetinin içinden 5 tane fatura çıktı niye bu kadar çok koymuşlar anlamadım. RAM için garanti belgesi çıkmadı bu arada. Ama üstünde ömürboyu garantisi olduğu ve teknik destek ekibinin çok çeşitli platformlar aracılığıyla yardıma her zaman hazır olduğu yazıyor.

    5 Tane Kopya değil hocam . Gümrüklü olduğu için 2 orjinal 2 kopya 1 B/L vardır içerisinde gümrük için gerekli onlar . Normalde ürün gümrüğe takılmadı takılsaydı 1 copy 1 orjinal gümrük alacaktı. Ama takılmadığı için sana hepsi geldi :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: civcivx

    Fedex, express teslimat falan demiyor, biraz kafasına göre davranıyor sanırım. Benim teslimat tarihi 29 Kasım'dı ama paket halen Fransa'da, yerinden kıpırdamadı. Pazartesi'ye kaldı, Fedex yine bir arıza çıkartmazsa.
    FEDEX çalışma prensibi söyle işliyor. Express olarak görmeniz sizi aldatmasın :) Sürekli yurt dışı santiyelerine malzeme gönderim yaptığımız için bu 3-5 gün süreler gayet makul. Newegg anlaşması çok sağlam bence. Ben küçük paketleri gümrüksüz gönderim kapsamında 100 200 € tutarlara gönderiyorum. Gümrüklü 3-5 € amerikadan gönderiyor :)

    Economy Express - Kara yolu
    Express - Hava yolu
    Freegt Express - öncelikli hava yolu
  • ttiklaus T kullanıcısına yanıt
    Aldığın fiyata ilana koy sat uğraşma bence geri yollamayla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neweegg yavaş, hızlı kargo farketmeden herkesinkini fedexle mi göndermiş, fedex dışında kargosu gönderilen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 30 Kasım 2018; 19:2:55 >
  • Sagoopa1925 kullanıcısına yanıt
    Amazon dışında ilk defa yurtdışından bir ürün aldım o yüzden bilmiyordum sizin sayenizde öğrenmiş oldum sağolun. Amazonda sadece kuşe kağıda basılı fiş gibi bir kağıt oluyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi arkadaşa bir kez daha teşekkür ederim. Pazartesi sabah 10:20 civarı siparişini verdiğim Corsair void gaming pro kulaklığım bu sabah 11:45'te bana ulaştı. Önceki sayfalarda yazmıştım ama tekrar yazayım, bf indirimi + o gün newegg tr global store a özel 100tl indirim kuponu sayesinde kargo, vergi gümrük vb hepsi eklenince 310tl gibi çok iyi bir fiyata geldi.

    Öncelikle gerek teslim süresi gerekse paketlemesi oldukça iyi. Ürünün kutusu kolinin içinde sabit durabilsin diye havalı poşetlerden koymuşlar. 1-2 kere kargo durumuna fedexten baktım bu süreçte. Tam olarak öngörüldüğü tarihte geldi. Konuda bazı yorumlar gördüm 30 Kasım yerine sonradan 3 Aralık olarak güncellenenler olmuş. Umarım herkesin ürünü sorunsuz şekilde en kısa zamanda eline geçer.

    Ürün de çok kaliteli. Pcde denedim, ses kalitesinden memnun kaldım. İlk kez böyle kaliteli bir ses çözümüm oldu.

    İlk yurtdışı alışveriş deneyimimdi, herhalde amazondan birşey alırım diyordum ilk olarak ama bu konu sayesinde içime sindi ve newegg'ten ürünümü gönül rahatlığıyla aldım. Artık bundan sonra newegg ve amazondan bir ürün alacağım zaman endişe duymadan alırım.




  • Sagoopa1925 kullanıcısına yanıt
    E hocam bari bunlarda gümrüğe takılmaz ise alınan vergiyi iade yapıyorlar mı? Atıyorum siparişte 700 TL olan ürüne 100 TL eklenen vergiyi gümrüğe takılmazsa geri iade alabiliyor muyuz?
  • Dahilde işleme kapsamında veya transit ticaret olursa vergiyi geri alırsın sadece :)
  • biz daha incehesap dan ssd. bekleyip duralım millet yurt dışından sipariş ettiği ürünleri almış bile :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ttiklaus

    Corsair Headset aldım, şimdi iade etmek istiyorum ses kalitesi hoşuma gitmedi. İade için $3 shipping fee + %15 restocking ücreti alıyorlar. İlkkez alışveriş yaptım bir daha da tövbe.
    Hocam Corsair Void Pro muydu aldığınız kulaklık ?
  • Bu arada benim Corsair Void Pro da gelmiş diğer adrese. Alıp deneyemedim heyecanlıyım bayağı. Umarım ses olarak hayal kırıklığı yaşamam. G930 dan biliyorum sesin pek yüksek olmadığını genelde ama yine de bakacağım. SSD yi de 4 Aralık tarihine ertelemişler. Kendi SSD mi sattım adamlara veremiyorum 2 kişi de kaçacak bu gidişle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 30 Kasım 2018; 21:52:19 >
  • VR_27 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam şöyle açıklayayım kablolu versiyonu satın aldım ses kalitesi bir kişisel bir durum olsa da kablosu berbat kalitede. Dolby ara adaptörü var bildiğiniz ben yakında kopacam diyor. Maalesef kablolu versiyonun kablosu normal kullanımda 6 ayı bulmadan aşınıp kolayca kopacaktır.

    Wireless versiyonu güzeldir lafım yok ama ben satın alırken maalesef kablosunun bu kadar adi olabileceğini düşünmemiştim.
  • ttiklaus T kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk defa sizden duydum bu yorumu. Hiçbir incelemede kimse o kablo da böyle kalitesiz durumdan bahsetmemişti. Şaşırdım açıkçası. Yarın ben de bakacağım inşallah benim kulaklığa... Size tavsiyem ikinci el satın iade ile uğraşmayın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VR_27 kullanıcısına yanıt
    İade etmeyeceğim kullanacağım kullanabildiğim kadar evet bende hiçbir incelemede denk gelmedim ama elime alınca şok yaşadım açıkçası.

    Kablo bir hafif uçları kalitesi soyulup aşınmaya müsait, ek olarak dolby ara adaptörü var ufak bir şey yapmışlar keşke hiç kablo koymasalarmış o da çok kopmaya müsait.

    Bu yüzden iade etmeyi düşündüm kablo kalitesi soğdurdu. Diğer arkadaşlar ne düşünür bilemem ama en dandik 80-100TL lik kulaklıkta bile sarmal koruma oluyor o kadar pahalı bir şey değil bence ek olarak keşke koysalarmış...
  • Daha öncede mesaj attım, inşallah sorunsuz geçer diye. Fakat aldığım ürün laptop ve aklıma takılıyor gümrükte sıkıntı yaşar mıyım diye, daha önce laptop alan ve ya bu durumları bilen birisi var mıdır?
  • bende cumartesi siparis vermistim urun hala fransada dolaniyor 1 hafta oldu carsamba tahmini teslimat diyordu fransa gumrugune mi takildi nedir rezalet(daha pahali olan kargoyu secmistim bu arada)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 kasımda Corsair Gaming Headset siparişi verdik sipariş durumu hala packaging gözüküyor. Benim için çok sınıfta kaldı Newegg.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.