Şimdi Ara

Indiana Jones and the Great Circle [PS5 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.theverge.com/2024/2/4/24057433/microsoft-bethesda-indiana-jones-and-the-great-circle-ps5-release


    Indiana Jones and the Great Circle [PS5 ANA KONU]Tom Warren (@tomwarren) on Xtwitter
    scoop: Microsoft is considering bringing Indiana Jones to PS5, several months after the Xbox / PC release. It's part of a new Xbox strategy inside Microsoft that's emerging. Details below 👇 https://t.co/50toeOSyCw
    https://twitter.com/tomwarren/status/1754269395927318641

    -


    Indiana Jones and the Great Circle [PS5 ANA KONU]


    -


    Birinci şahıs, tek oyunculu bir macera oyunuyla tarihin en büyük gizemlerinden birini ortaya çıkar. Yıl 1937, uğursuz kimseler Great Circle'a bağlı kadim bir gücün sırrını bulmak için tüm dünyayı aramaktadır ve onları yalnızca tek bir kişi durdurabilir: Indiana Jones.


    Raiders of the Lost Ark ve The Last Crusade filmlerinin arasındaki zaman diliminde geçen birinci şahıs, tek oyunculu bir macera oyunu olan Indiana Jones and the Great Circle'da tarihin en büyük gizemlerinden birini ortaya çıkar. Yıl 1937, uğursuz kimseler Great Circle'a bağlı kadim bir gücün sırrını bulmak için tüm dünyayı aramaktadır ve onları yalnızca tek bir kişi durdurabilir: Indiana Jones. Son çıkan Wolfenstein serisiyle ödül kazanan MachineGames stüdyosunun geliştirdiği, ünlü Game Designer Todd Howard'ın ise Executive Producer olarak görev aldığı bu sinematik aksiyon macera oyununda efsanevi arkeoloğun rolüne bürün.


    Indiana Jones Olarak Oyna


    Keşif, sürükleyici aksiyon ve ilgi çekici bulmacalarla dolu heyecan verici bir hikâyede Indy olarak oyna ve macerayı tam anlamıyla yaşa. Keskin zekâsı, kurnaz hamleleri ve kendine has mizahıyla ün kazanmış görkemli arkeolog olarak dünyayı dolaş ve gelmiş geçmiş en büyük gizemlerden birini keşfetmek için düşman güçlerle yarış.


    Gizemlerle Dolu Bi̇r Dünya Seni Bekli̇yor


    Marshall College'ın koridorlarından Vatikan'ın kalbine, Mısır'ın piramitlerinden Sukotay'ın batık tapınaklarına ve ötesine yolculuk yap. Gecenin köründeki bir hırsızlığın sonu, gizemli devasa bir adamla yapılan bir yüzleşmeyle bitince, önemsiz gibi görünen bir eserin çalınmasının ardındaki dünyayı sarsacak sırrı keşfetmek sana kalıyor. Yeni ittifaklar oluştururken ve tanıdık düşmanlarla yüzleşirken ilgi çekici karakterlerle iletişim kur, kadim bilmeceleri çözmek için zehir gibi aklını kullan ve tehlikenin kol gezdiği atmosferde hayatta kalmaya çalış.


    Kamçılayıcı Aksiyon


    Düşmanların dikkatini dağıtmak, onları silahsız bırakmak ve saldırmak için kullanacağın Indiana'nın ünlü kamçısı da teçhizatının en önemli parçası olarak görevine devam ediyor. Ancak kamçı yalnızca bir silah değil, çevrede hareket etmek için Indy'nin en değerli aleti. Çarpıcı bir dünyada macerana devam ederken, devriye gezen düşmanları şüpheye düşürmeden üstlerinden sallan ve duvarlara tırman. Gizlice sızma, aksiyon dolu yakın dövüş ve silah ustalığını birleştirerek düşman tehdidiyle mücadele et ve gizemi ortaya çıkar.


    Keşfetmenin Ruhu


    Doğrusal, hikâye odaklı oynanışın açık alanlı haritalarla dinamik olarak harmanlandığı bir maceraya atıl. İçindeki kâşifi ortaya çıkarırken şaşırtıcı sırlar, ölümcül tuzaklar ve zorlu bulmacalarla dolu bir dünyayı keşfet. Bu dünyadaki her şey bir sonraki gizemi saklıyor olabilir. Belki de bir yılanı... Neden hep yılan olmak zorunda ki?


    -


    Çıkış Tarihi: TBA

    Tür: Role-Playing

    Dağıtıcı: Bethesda Softworks

    Geliştirici: Bethesda Game Studios


    -


    Ekran Görüntüleri:


    Indiana Jones and the Great Circle [PS5 ANA KONU]


    Indiana Jones and the Great Circle [PS5 ANA KONU]


    Indiana Jones and the Great Circle [PS5 ANA KONU]


    Indiana Jones and the Great Circle [PS5 ANA KONU]


    Indiana Jones and the Great Circle [PS5 ANA KONU]


    Indiana Jones and the Great Circle [PS5 ANA KONU]





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 16 Şubat 2024; 11:19:20 >







  • Microsoft, Indiana Jones and the Great Circle'ı Xbox/PC'de yayınladıktan bir kaç ay sonra PlayStation'5'te yayınlamak istiyor, haberi hemen konu açtırmıs. Gears Of War konusu da mı açsak acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.