Şimdi Ara

İnci Ağda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnci Ağda diğer bilinen ismi ile Acısız Ağda hakkında merak ettiğiniz her türlü bilgiyi ve İnci Ağda kullanmış tüketicilerin yorum, şikayetlerini şuradan okuyabilirsiniz.https://www.eyorumlar.com/inci-agda/ Ayrıca siteye üye olmadan İnci Ağda hakkındaki görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.


    İnci Ağda, marka yetkililerinin belirttiğine göre; Geliştirilen özel partiküller sayesinde normal ağdalara göre daha acısız bir deneyim sağlayan İnci Ağda sayesinde ağda yapmak hiç can sıkıcı olmuyor.

    (İnci Ağda yetkililerinin vaat ettiği etki bu yönde.)

    İnci Ağda kullanıp memnun olanlar olduğu gibi, ağdanın diğer ağda markalarından bir farkı olmadığını belirten tüketicilerin olduğunu da belirtmekte fayda var.

    İnci Ağda Diğer İsimleri

    Acısız Ağda

    Partikül Ağda

    Soyulan Ağda

    İnci Sir Ağda

    İnci Soyulabilen Ağda

    Acıtmayan Ağda

    İnci Ağda Yorumları için: https://www.eyorumlar.com/inci-agda/ Ayrıca bir çok ürün hakkında kullanıcı yorumlarını okumak için https://www.eyorumlar.com linklerini ziyaret edebilirsiniz.







  • Bende aldım makinasıyla beraber ama beceremedim bacağımda plastikler kaldı ağdayı ısıtırken bütün oda plastic koktu genzimiz yandı bana kullanıssız geldi açıkçası :s ağdayı tencerede kendiniz yapın inanın daha kolay yada hazırr bantlardan alabilirsiniz sesu body natur remove vivet sürüyle marka var ama en rahatı evde yapılanı bence bide removela sesu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.